Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Στοπ στο σερί (Παλληνιακός–Μάχη 1-3 –Παμπαίδες-)

Το νικηφόρο σερί των Παμπαίδων του Παλληνιακού (αριθμούσαν τρεις συνεχόμενες επιτυχίες) σταμάτησε πριν από λίγες ώρες από την Μάχη Μαραθώνα. Τα πιτσιρίκια της Παλλήνης έχασαν 1-3 εντός έδρας, εγκαταλειμμένα από τις δυνάμεις τους στην επανάληψη…
Ήταν πραγματικά… άλλη ομάδα στο δεύτερο μέρος, ιδιαίτερα από την μέση και πίσω. Είναι χαρακτηριστικό, πως στο πρώτο 45λεπτο, οι φιλοξενούμενοι έκαναν μόνο μία ευκαιρία απέναντι από τα γκολπόστ του Τσεμπελίκου ενώ μετά την ανάπαυλα, επήλθε… σφυροκόπημα!
Κι αν δεν ήταν ο Αφεντάκης (μπήκε στο 46’) σε πολύ καλή ημέρα, το σκορ θα μπορούσε να ήταν ακόμα πιο υψηλό. Ο πορτιέρο του Παλληνιακού έκανε πέντε – έξι απίθανες επεμβάσεις ενώ τα τέρματα ήταν αδύνατον να τα αποσοβήσει αφού ήταν σχεδόν όλα προ κενής εστίας…
Ο Πάντζιος μπροστά ήταν εξαιρετικός για μια ακόμη φορά και σέρβιρε και την ασίστ στο γκολ του Φιλιππαίου στο 35’.
Οι γηπεδούχοι φωνάζουν και για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο πρώτο μέρος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσεμπελίκος (45’ Αφεντάκης), Κιούλος (75’ Λιάσκος), Κιούρκος, Γκαλιούρης, Καφρίτσας, Τσιώλης, Μακρής, Πάντζιος, Φιλιππαίος, Τζεβελεκάκης (45’ Τάσιος), Αναστασίου.

1 σχόλιο:

  1. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν αλλά δεν τα καταφέραμε να νικήσουμε. Πρέπει να μην το βάλουμε κάτω και να προσπαθήσουμε περισσότερο μέσα απο τις προπονήσεις έτσι ώστε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι. Τώρα το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Αυλώνας και πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή