Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Οι Παμπαίδες αφιέρωσαν την νίκη στον Γιάννη Τσαρούχα!


Στον Γιάννη Τσαρούχα που σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή αφιέρωσαν τα πιτσιρίκια του Παλληνιακού τη νίκη τους κόντρα στον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου!
Στα αποδυτήρια τραγουδούσαν ρυθμικά το όνομα του γενικού διευθυντή των ακαδημιών του Παλληνιακού και η συγκίνηση του τελευταίου ήταν πάρα πολύ μεγάλη!
Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή, που φανερώνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, το γιατί όλοι στην Παλλήνη μιλούν για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου και φυσικά για το άριστο κλίμα!
Ο Γιάννης Τσαρούχας, σημειώνουμε για μια ακόμη φορά στο ρεπορτάζ μας, δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε αυτό που έχει αναλάβει. Ώρες ατελείωτες καθημερινά για να οργανωθούν όσο το δυνατόν καλύτερα τα τμήματα των υποδομών και όπως αποδεικνύεται, οι κόποι και οι θυσίες του αναγνωρίζονται και από τους μικρούς… ήρωες του Παλληνιακού! Μπράβο και στα παιδιά και στον Γιάννη Τσαρούχα! 
To Palliniakosclub του εύχοται κι εκείνο χρόνια πολλά και του δίνει συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά για όσα προσφέρει στις ακαδημίες!!!

2 σχόλια:

  1. ολοι οι συμπαιχτες μου παιξανε πολυ καλα και ελπιζω να κανουμε συνεχεια νικες.Μπραβο σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ελπιζεις ρε λεο.Σιγουρα θα συνεχισουμε με νικες



    ΣΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή