Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Παλληνιακός-Κρυονέρι 2-1 (αντί για... 6-1)!

Πρώτο τρίποντο για τον Παλληνιακό μέσα στο 2012 κόντρα στο Κρυονέρι! Οι Παλληνιώτες παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο), επικράτησαν πριν από λίγο εντός έδρας (2-1) και η εικόνα της ομάδας του Σωκράτη Κιούρκου, άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.
Το σκορ κάλλιστα θα μπορούσε να έπαιρνε μεγάλες διαστάσεις και αντί για 2-1 να ολοκληρωθεί με... 5-1, 6-1 ή και... 7-1!!!. Τρία τετ-α-τετ χάθηκαν στο πρώτο μέρος, δύο από τον Κοβάνη και ένα από τον Ζώκο. Δεν το… χώνευαν οι επιθετικοί του Παλληνιακού! Επίσης στην επανάληψη ο Ζώκος στο 1-1, αστόχησε σε πέναλτι! Ακόμα, ο Καρακάσης είχε δοκάρι στο 68’ σε κεφαλιά του! Για όλα αυτά σας γράφουμε ότι το σκορ θα μπορούσε να είχε πολύ διαφορετικές διαστάσεις…
Οι φιλοξενούμενοι στο ματς φάνηκαν μόνο στο 18’. Όπου με ένα ξερό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξαν το σκορ, με την μπάλα να σκάει στο χόρτο και να ξεγελάει τον Χριστοφιλέα.
Το σοκ όμως από αυτό το τέρμα δεν πτόησε τους Παλληνιώτες. Στο 55’ ο Ζώκος έπαιξε ωραία το ένα – δύο με τον Σταθόπουλο και με έξοχο πλασέ στην κίνηση έφερε το ματς στα ίσια (1-1). Στο 57’ ο Σταθόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο όμως ο Ζώκος δεν κατάφερε να μετατρέψει σε γκολ. Την λύση όμως έδωσε ο Κοβάνης στο 74’ όταν μπήκε στην περιοχή, σούταρε δυνατά, απόκρουσε αρχικά ο αντίπαλος πορτιέρο, αλλά στο ριμπάουντ ο ίδιος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Καρακάσης, Κόντος, Κοκκινάκης, Μπούρας, Μητσιάρας (59’ Ρουφαγάλας), Σκεντούλη, Κοβάνης, Ζώκος, Σταθόπουλος (88’ Καρπούσης).
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ντοκοτάρι, Καστρινός, Ζησούδης, Ελούνα, Κανταρέλης, Χαλίλι, Νυχάς (84’ Σκορδομπέκης), Χρυσηκόπουλος (74’ Ντίνα), Τσαλαπατάνης, Μαντζανάς, Ζανίνος (84’ Δημητρίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου