Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

«Πάρτε το απόφαση, η μπάλα δεν μπαίνει μέσα»… (Παλληνιακός – Ατλαντίς 0-3 -Νέοι-).


«Εντάξει, πάρτε το απόφαση: Σήμερα η μπάλα δεν μπαίνει μέσα με τίποτα»..! Η συγκεκριμένη ατάκα, ξεστομίστηκε από φίλο του Παλληνιακού που παρακολουθούσε πριν λίγες ώρες την αναμέτρηση των Νέων του συλλόγου με την αντίστοιχη ομάδα της Ατλαντίς. Ήταν περίπου δέκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ματς και αφού οι γηπεδούχοι είχαν χάσει τις ευκαιρίες με το… τσουβάλι!
Μην σας ξεγελάει το τελικό 0-3. Όντως οι παίκτες της Ανθούσας είναι καλοί και δικαιολογημένα βρίσκονται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Αλλά το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Και κυρίως στο δεύτερο μέρος, όπου οι Παλληνιώτες τα έδωσαν όλα και άξιζαν κάποια γκολ.
Ας έχαναν, αλλά όχι έτσι. Η μπάλα δεν τους έκανε καμία φορά το χατίρι. Πότε το δοκάρι (σε σουτ του Κούσης), πότε ο αντίπαλος πορτιέρο, πότε καθαρά η ατυχία, στέρησαν στους γηπεδούχους κάποια τέρματα που ενδεχομένως να άλλαζαν τη μοίρα της αναμέτρησης έστω κι αν στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη στο 0-3.
Εν κατακλείδι; Ο πολύ καλός Παλληνιακός του δευτέρου μέρους, πλήρωσε τελικά την μέτρια εικόνα του στο ξεκίνημα του ματς και κάποια λάθη του στην άμυνα, που τα εξαργύρωσαν με τέρματα οι φιλοξενούμενοι…
Ηθικό δίδαγμα; Είσαι συγκεντρωμένος 90 λεπτά, δεν αφήνεις ένα ημίχρονο να πάει χαμένο και φυσικά, προσεύχεσαι και για λίγη –έστω- τύχη…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μοδιάτης, Καρανίκας, Σχίζας, Μπούρας, Μπαντζής, Καβαδδίας, Μπούρας Δημήτρης (80’ Κραουνάκης), Μαριέλλης (48’ Κούσης), Πολίτης (80’ Αρμπεντίνος), Κανάκης (48’ Κούνας), Κυριόπουλος.

2 σχόλια:

  1. Ο τερματοφύλακας των νέων μας που καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες, λέγεται Μοδιάτης και όχι Μωριάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την διόρθωση. Δεν έχω μάθει ακόμα όλα τα ονόματα των παιδιών και τις περισσότερες φορές τα στοιχεία τα ακούω μέσω του τηλεφώνου και γι' αυτό κάποια ονόματα τα γράφω λάθος. Και πάλι ευχαριστώ για την διόρθωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή