Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αλλά υπάρχουν και όρια... (Παμπαιανικός-Παλληνιακός 1-0)


Δυστυχώς για τον Παλληνιακό, το 2012 δεν ξεκίνησε ιδανικά. Ήττα για τους Παλληνιώτες εκτός έδρας από τον Παμπαιανικό (0-1), σε μια αναμέτρηση που οι περισσότεροι θα την θυμούνται για τα λεπτά που... δεν παίχτηκαν!!!
Λίγες φάσεις για τις δύο ομάδες, ματς  κέντρου, αλλά το χειρότερο ήταν, πως στο δεύτερο μέρος, διεξήχθησαν ελάχιστα αγωνιστικά λεπτά, λόγω των… καθυστερήσεων των γηπεδούχων! Στα όρια της δυσφήμησης του αθλήματος έφτασαν οι παίκτες του Παμπαιανικού! Είπαμε ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αλλά ας κρατάμε και λίγο τις ισορροπίες για το καλό του αθλήματος...
Για να καταλάβετε τι συνέβαινε, αξίζει να σας αναφέρουμε κάποιες από τις ατάκες που ακούγονταν από την κερκίδα σε κάθε "τραυματισμό" των γηπεδούχων: "Ρέφερι, μην το αρχίσεις ακόμα το ματς γιατί... φυσάει" (!), "κύριε διαιτητά, έχω το φαγητό στον φούρνο, πάω να το βγάλω κι επιστρέφω" (!), "μπίλι, να κουτσαίνεις όταν μπεις μέσα, μην μας πάρουνε χαμπάρι"... κι άλλες πάρα, πάρα πολλές τέτοιες ατάκες!
Το σκορ είχε ανοίξει ο Κουλουχέρης στο 54’ με προβολή του στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και από εκείνο το λεπτό κι έπειτα, ξεκίνησε μια άχαρη διαδικασία. Οι γηπεδούχοι «πάγωσαν» τον ρυθμό, επιδίωκαν να κερδίζουν χρόνο όσε περισσότερες φορές μπορούσαν και σε συνδυασμό με την αστοχία των Ζώκου και Ρουφαγάλα (ο τελευταίος είχε και δοκάρι!), το 1-0 παρέμεινε ως το φινάλε.
Πολύ μέτριος ο Παλληνιακός, αλλά άξιζε έστω την ισοπαλία. Άτυχος κιόλας, καθώς οι δύο πρώτες αλλαγές του ήταν αναγκαστικές.
Ο Καρακάσης αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο και ο Αλβανός με χτύπημα στο γόνατό του. Αύριο θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους…
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Παπακυρίτσης, Κρητικός, Λαλαούνης, Καραμολέγκος, Σταυρόπουλος Ν. Σταυρόπουλος Κ. Κουλουχέρης, Κατσαρός (46’ Δέλγας), Ομάσερε, Οικονομίδης (76’ Μιρτάι), Σταμάτης (85’ Παπασωτηρίου).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέςας, Ρακιτζόπουλος (46’ Μητσιάρας), Κουτσούκος, Καρακάσης (67’ Κόντος), Σιαδήμας (40’ Αλβανός), Σκεντούλη. Σταθόπουλος, Μπούρας, Κοβάνης, Ζώκος, Ρουφαγάλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου