Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Μαγική εικόνα το 0-2 του Ωρωπού στην Παλλήνη...


Το 0-2 στη σημερινή αναμέτρηση του Παλληνιακού με τον Ωρωπό, δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την εικόνα του ματς. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, τουλάχιστον, δεν άξιζε να χάσουν. Αλλά έκαναν ένα μεγάλο λάθος που τους: Άφησαν να περάσει το πρώτο ημίχρονο χωρίς να πατήσουν το γκάζι και στην επανάληψη, χωρίς να έχουν σύμμαχο την Θεά τύχη, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από το γήπεδο με τα κεφάλια σκυμμένα…  

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 30’ έπειτα από καραμπόλα της μπάλας στην περιοχή του Παλληνιακού μετά από εκτέλεση κόρνερ (κατέληξε αργά και βασανιστικά στα δίχτυα και αφού χτύπησε και στο δοκάρι πρώτα…) ενώ το 2-0 έγινε στο 75’ από τον Βαζέχα, όταν εκείνος πίεσε την άμυνα της Παλλήνης, κέρδισε την μπάλα και "εκτέλεσε" τον Χριστοφιλέα.
Το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους πάντως, ήταν πραγματικά… φωτιά για τους Παλληνιώτες. Τετ-α-τετ για τους Ζώκο, Ρουφαγάλα που δεν κατέληξαν σε γκολ, σουτ του Μητσιάρα από ευνοϊκή θέση στην περιοχή ούτε αυτό πήγε στα δίχτυα και άλλες πολλές καλές φάσεις, αλλά δυστυχώς το μηδέν στο ενεργητικό των γηπεδούχων παρέμεινε…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Κόντος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Μπούρας (75’ Καρπούσης), Ζώκος, Σκεντούλη, Μητσιάρας (75’ Ρακιτζόπουλος), Λαδέας (46’ Ντρένοβα), Ρουφαγάλας.
ΩΡΩΠΟΣ: Κακαβάς, Αποστολάκης, Αμπάζι, Κατερίνης, Ανδριανός, Σταφανής, Σαχτσιανίδης (90’ Ανυφαντή), Μέγας, Παπαγεωργίου (75’ Κατσιμάρης), Βαζέχα, Αλούσι (80’ Γεωργόπουλος).

1 σχόλιο:

  1. Ολα μαγικη εικόνα ειναι για εσενα κ.Μαραζίωτη.Ημαρτον..... Παίζουν και οι άλλοι μπάλα δεν είμαστε η Μπαρτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή