Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Παλληνιακός-Προφήτης Ηλίας 0-6 (Παίδες)

Το τελικό 0-6 της αναμέτρησης των Παίδων του Παλληνιακού με τον Προφήτη Ηλία το μεσημέρι της Κυριακής, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης.
Σε καμία περίπτωση δεν ήταν ματς για… 0-6. Έστω και αν δεχτούμε πως οι φιλοξενούμενοι ήταν ικανοί και άξιζαν τη νίκη, αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να έρθει με ένα πολύ οριακό σκορ και όχι με συντριβή. Αλλά λίγο η ατυχία, λίγο η καλύτερη αποτελεσματικότητα των αντιπάλων, εκτόξευσαν το σκορ, σε μια αναμέτρηση που η δυναμικότητα των δύο ομάδων δεν ήταν για… 0-6.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσεμπελίκος, Κιούρκος, Μεσάρης, Θηραίος, Ευείδης, Σιαφάκας, Κωνσταντινίδης (80’ Αρμπεντίνος), Καραγιάννης, Πάντζιος (80’ Μοσχόπουλος), Οικονόμου, Γαβρήλης (75’ Δελατόλας).

2 σχόλια:

  1. Δεν πειραζει,την επομενη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λόγω ελλείψεως σθεναρής αντίστασης από το κέντρο της ομάδας, ένα μεγάλο μπράβο στην άμυνα των παίδων, που παρόλο τα αρκετά αρνητικά αποτελέσματα που έχουν έρθει, αμύνεται ηρωικά, βαλλόμενη πανταχόθεν σε κάθε σχεδόν αγώνα. Επίσης συγχαίρω τον ακούραστο, ενθουσιώδη και εμψυχωτικό Φροντιστή των ομάδων των παίδων και των προπαίδων που είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή