Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Έκαναν... σεφτέ οι Παμπαίδες (Αμφιάραος-Παλληνιακός 1-2)


Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισαν σήμερα οι Παμπαίδες του Παλληνιακού και μάλιστα μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Αντιμετώπιζαν στον Κάλαμο τον Αμφιάραο και επιβλήθηκαν με 1-2.

Με… πρωτομάστορα τον Πάντζιο, ο οποίος μοίρασε δύο ασίστ και σκόραρε και ένα γκολ (το οποίο αδίκως ακυρώθηκε ως οφσάιντι), οι Παλληνιώτες πέρασαν από μια πραγματικά πολύ δύσκολη έδρα.
Ο Φιλιππαίος στο 40’ άνοιξε το σκορ για τον Παλληνιακό και ο Τσεβελεκάκης στο 60’ έκανε το 2-0. Και τα δύο τέρματα, τα… σέρβιρε ο Πάντζιος!
Οι γηπεδούχοι ήταν τυχεροί στο 65’ και μείωσαν σε 1-2 με το αυτογκόλ του Κιούρκου και την μεγάλη βοήθεια του δυνατού κόντρα ανέμου που φυσούσε…
Στο 75’ ο Πάντζιος έκανε το 1-3 αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ (δεν ήταν όμως)…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τσεμπελίκος (60’ Αφεντάκης), Καφρίτσας, Γκαλιούρης, Κιούρκος, Τάσιος, Μακρής, Κόντης (60’ Λιάσκος), Τσεβελεκάκης (80’ Ντούκας), Πάντζιος, Φιλιππαίος, Τσιώλης. 

2 σχόλια:

  1. ολα τα παιδια τα εδωσαν ολα.Τη νικη την αφιερωνουμε στον αρχηγο μας στο ΛΕΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστω, αλλα ολα τα παιδια επαιξαν αρα και σε αυτους ανηκουν συχαρητηρια.Ας ελπισουμε την Πεμπτη να ειμαι καλα για να βοηθησω την ομαδα μου να κανει τη δευτερη της νικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή