Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Πάτησαν το… τούρμπο για 8 λεπτά και «καθάρισαν» (Παλληνιακός – Άρτεμις 4-1)!!!


Οι παίκτες του Πλληνιακού
πανηγυρίζουν ένα από τα
τέσσερα σημερινά τους γκολ... 

Ένα μικρό ρεκόρ νικών άρχισαν να τρέχουν οι νέοι του Παλληναικού και τα χαμόγελα είναι πάρα πολλά στο στρατόπεδο της Παλλήνης. Σήμερα πέτυχαν την τρίτη σερί του νίκη, την δεύτερη μάλιστα με τέσσερα γκολ στο ενεργητικό τους, καθώς επιβλήθηκαν εντός έδρας της Άρτεμις με 4-1. 
Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα, η ομάδα του Αργύρη Πούλου ήταν χάρμα ιδέσθαι, με την μπάλα να αλλάζει με ασταμάτητο ρυθμό μεταξύ των παικτών του Παλληνιακού και να επιτυγχάνονται συνολικά 3 γκολ (1-1 είχε ολοκληρωθεί το ημίχρονο). Είναι χαρακτηριστικό, πως οι Παλληνιώτες χρειάστηκε να πατήσουν το… τούρμπο μόνο για 8 λεπτά για να "καθαρίσουν" το ματς καθώς από το 60’ ως το 68’ πέτυχαν τρία γκολ!
Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο ακούραστος Κούσης, το 2-1 έκανε ο Δημήτρης Μπούρας στο 60’ (που έχει τον τρόπο του να βρίσκεται πάντα στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή…), το 3-1 διαμόρφωσε ο Μαυράκης στο 62’ με ασύλληπτο κεραυνό και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 68’ ο Κούσης με εξαιρετικό πλασέ!!! Στο 1-1, ο Δημήτρης Μπούρας είχε και κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μωριάτης, Καρανίκας, Σχίζας (Μπούρας Παναγιώτης), Μπατζής, Καρπούζης, Καββαδίας, Μαριέλλης (60’ Κούνας) Μαυράκης, Μπούρας Δημήτρης (80’ Γερονίκος), Πολίτης (65’ Κραουνάκης),  Κούσης (75’ Αρμπεντίνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου