Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Μερτύρης: «Όσο θα είμαι εγώ πρόεδρος στον Παλληνιακό, ο Σωκράτης Κιούρκος θα είναι ο προπονητής»!!!

Παναγιώτης Μερτύρης
Την απόλυτη στήριξή του στον Σωκράτη Κιούρκο και στο δυναμικό του Παλληνιακού φανέρωσε, για μια ακόμη φορά, ο πρόεδρος των Παλληνιωτών, Παναγιώτης Μερτύρης. Με δηλώσεις του στο palliniakosclub ξεκαθάρισε, πως όσο θα βρίσκεται εκείνος στο τιμόνι της ομάδας, ο Κιούρκος θα είναι ο προπονητής της!!!
Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Μερτύρη στο palliniakosclub: «Στον Παλληνιακό έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Προχωράμε στο κύπελλο και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Στόχος είναι και η καλή πορεία στο πρωτάθλημα και είμαστε σίγουροι πως τα θετικά αποτελέσματα θα επιστρέψουν. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή ο οποίος εργάζεται αμέτρητες ώρες καθημερινά για τον σύλλογο. Πλήρως αφοσιωμένος, τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στις μικρότερες κατηγορίες. Τολμώ να πω μάλιστα, πως όσο θα είμαι εγώ πρόεδρος στον Παλληνιακό, ο Σωκράτης Κιούρκος θα είναι ο προπονητής της ομάδας! Είμαι σίγουρος ότι ο Παλληνιακός θα βρει ξανά τον δρόμο του και στο πρωτάθλημα και όσοι... χαίρονται αυτή τη στιγμή, απ´ όπου κι αν προέρχονται, να ξέρουν ότι γελάει πάντα καλύτερα, οποίος γελάει τελευταίος»…

1 σχόλιο:

  1. Πρόεδρε είμαστε μαζί σου. Στηρίζουμε τον κόουτς και όλη την ομάδα. Άλλωστε είμαστε μέσα στους στόχους που θέσαμε στην αρχή της περιόδου. Με δεδομένο την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί εδώ και καιρό στην χώρα μας, το ότι μετά απο χρόνια έχουμε πάλι ακαδημίες που αριθμούν πάνω απο 100 παιδιά πιστεύω είναι η απάντηση για την επόμενη ημέρα στον Παλληνιακό. Σίγουρα η επιλογή και η εμπιστοσύνη στα πρόσωπα του Σωκράτη Κιούρκου και του Αργύρη Πούλου είναι η ιδανική και το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και πίστη στους στόχους μας.Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να σταθούμε αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια τιμώντας την 72χρονη ιστορία του Παλληνιακού και απομονώνοντας όλους αυτούς που επιδιώκουν το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή