Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Άξιζαν κάτι καλύτερο... (ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΩΡΩΠΟΣ 1-4 ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ)

Πολύ καλό παιχνίδι από τα παιδιά του Παλληνιακού εναντίον του πρωτοπόρου του ομίλου Ωρωπού παρά την 1-4 την περασμένη Κυριακή.
Το αποτέλεσμα με βάση το αγωνιστικό πρόσωπο των δύο ομάδων είναι άδικο και σε μεγάλο βαθμό ευθύνη φέρει η πολύ κακή διαιτησία του διαιτητή Γιαβρόγλου. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Παλληνιακού πίεζε τον Ωρωπό και βρέθηκε να χάνει με 2-0 από δύο λάθος αποφάσεις του διαιτητή Γιαβρόγλου!
Στο πρώτο γκολ υπήρχε οφθαλμοφανές επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Τζεμπελίκο του Παλληνιακού ενώ στο δεύτερο γκολ η ομάδα του Ωρωπού με την ανοχή του διαιτητή δεν τήρησε το Fair Play. Στην συγκεκριμένη φάση, σε ελεύθερο, ενώ έπρεπε να δοθεί η μπάλα στον Παλληνιακό, (γιατί όταν διεκόπη το παιχνίδι λόγω ύπαρξης δεύτερης μπάλας στο γήπεδο υπήρχε κατοχή από Παλληνιώτη ποδοσφαιριστή) οι ποδοσφαιριστές του Ωρωπού ανενόχλητοι εξεδήλωσαν επίθεση με αποτέλεσμα να κερδίσουν πέναλτι στο οποίο και ευστόχησαν. Άρα σύμφωνα με τον κύριο Γιαβρόγλου η μη τήρηση του Fair Play επιβραβεύεται…
Κρίμα γιατί σε αυτές τις ηλικίες τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται την υγιή άμιλλα και όχι την με κάθε τρόπο επικράτηση τους.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλληνιακός μπήκε γερά και μείωσε με δυνατό σουτ του Αναστασίου έξω από την περιοχή στο 50΄, ενώ έχασε και δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Πάντζιο 55’ και 60΄.
Στην συνέχεια σε μία φάση που δεν μύριζε γκολ από ολιγωρία των αμυντικών ο Ωρωπός πέτυχε το 3ο γκολ τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι, ενώ στο 90’ έγινε το τελικό 1-4.
Με το τέλος του αγώνα οι προπονητές και ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού δέχτηκαν το χειροκρότημα των φιλάθλων και τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της ομάδας του Ωρωπού οι οποίοι χαρακτηριστικά έλεγαν ότι μέσα στο γήπεδο πρωτοπόρος στην βαθμολογία φαινόταν η ομάδα του Παλληνιακού.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Τζεμπελίκος, Κιούλος(Λιάσκος), Κιούρκος, Γκαλιούρης, Καφρίτσας, Τσιώλης, Μακρής(Δαραντζίκης), Κόντης(Τάσιος), Τζεβελεκάκης(Φιλιπαίος), Πάντζιος, Αναστασίου (Μέξης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου