Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Κόντρα στον σκληροτράχηλο Κεραυνό αύριο ο Παλληνιακός (15.00)

Την πρώτη του νίκη για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θέλει να πετύχει αύριο ο Παλληνιακός. Η ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου υποδέχεται τον Κεραυνό Κερατέας στις 15.00 για την 19η αγωνιστική και μόνο εύκολο δεν προμηνύεται το έργο της καθώς οι φιλοξενούμενοι μέχρι τώρα στη διοργάνωση έχουν δείξει ότι είναι… σκληρό καρύδι.
Μπορεί να βρίσκονται στην 15η θέση με μόλις 13 βαθμούς αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -6 πόντους.
Οι Παλληνιώτες θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν την πολύ καλή εμφάνιση του προηγούμενου αγώνα με τη Δόξα στο Κορωπί αλλά αυτή τη φορά θέλουν να οι κόποι τους να ανταμειφθούν με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο ματς του πρώτου γύρου ο Παλληνιακός είχε επικρατήσει στην Κερατέα με 2-4.
Ο Σωκράτης Κιούρκος πάντως έχει να αντιμετωπίσει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Αρχικά εκτός αγώνα βρίσκονται οι τραυματίες Γεωργάτος και Αλβανός ενώ αμφίβολος είναι ο Καρακάσης ο οποίος υποφέρει από διάστρεμμα. Από την άλλη ειδική περίπτωση αποτελεί ο Ντρένοβα ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί μόνο αν χρειαστεί καθώς δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του (θλάση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου