Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Κεραυνός... ο Παλληνιακός άστραψε 4 φορές στην Κερατέα!!!

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ      2
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ                  4

Δύο στα δύο για τον Παλληνιακό στο ξεκίνημα της σεζόν και μάλιστα με δεύτερη… τεσσάρα! Αυτή τη φορά θύμα της ομάδας της Παλλήνης έπεσε ο Κεραυνός Κερατέας, τον οποίον κέρδισε μέσα στην έδρα του με 4-2! Πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου, προηγήθηκαν με… 4-0 και έπειτα άφησαν το γκάζι. Το σκορ άνοιξε ο Μπούρας στο 11’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρουφαγάλα ενώ το 0-2 έκανε ο Σταθόπουλος στο 40’ με προβολή έπειτα από γύρισμα του Σκεντούλι στο πρώτο δοκάρι.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Παλληνιακός «καθάρισε» στα γρήγορα το ματς, δίνοντάς του μάλιστα και διαστάσεις θριάμβου. Δύο τέρματα από τον Γεωργάτο και η σεμνή τελετή είχε ολοκληρωθεί… Στο 56’ όπου πήρε ασίστ από τον Καρπούση και με πλασέ έκανε το 0-3 και στο 61’ μετά από κλέψιμο του στον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 0-4!
Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν στο 80’ με τον Μιχάλη σε 1-4 και στο 86’ με τον Κατσίκη σε 2-4.
Από το 70’ ο Παλληνιακός έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σταθόπουλου (δεύτερη κίτρινη). Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους φιλοξενούμενους δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Ζώκος και Ντρένοβα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Χάλαρης (74’ Μιχάλης), Κατσίκης, Γκίνης, Αναγνώστου, Πρίφτης, Ρόπας (46’ Σιγανίδης), Παπασωτηρίου (57’ Ρώμας), Ευφραιμίδης, Λίλα, Λούζι. 
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κουτσούκος, Καρακάσης, Αλβανός, Σιαδήμας, Ρουφαγάλας (64’ Μητσιάρας), Σκεντούλι, Καρπούζης (73’ Κόντος, 89’ Κοκκινάκης), Σταθόπουλος, Γεωργάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου