Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Άξιζαν ένα γκολ οι νέοι του Παλληνιακού στην πρεμιέρα κόντρα στην Θύελλα (0-0)…(βιντεο)

Η ομάδα των Νέων του
Παλληνιακού σε επιθετική της
προσπάθεια.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ      0
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ           0

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με λευκή ισοπαλία για την ομάδα των Νέων του Παλληνιακού. Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η εντός έδρας αναμέτρηση των Παλληνιωτών με την Θύελλα Ραφήνας με τις δύο ομάδες, παρά τις προσπάθειές τους, να μην καταφέρνουν να βρούνε τον στόχο.

Το 0-0 θα λέγαμε πως αδικεί τους γηπεδούχους, παρ’ ότι οι δύο αντίπαλοι, ουσιαστικά είχαν από ένα ημίχρονο. Με την διαφορά όμως, ότι στο δεύτερο που οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έχασαν αρκετές περισσότερες ευκαιρίες απ’ ότι έχασαν οι Ραφηνιώτες στο πρώτο μέρος, όπου οριακά, είχαν εκείνοι την πρωτοβουλία. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης, ότι δικαιολογημένα οι Παλληνιώτες διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο πρώτη ημίχρονο της αναμέτρησης…

Πάντως, ο καλός Παλληνιακός ήταν στην επανάληψη, με τέσσερις σημαντικές φάσεις. Μία στο 50’ όταν ο Κυριόπουλος με κεφαλιά από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, μια επίσης στο 75΄όταν το σουτ του Δημήτρη Μπούρα πέρασε λίγο άουτ, μία ακόμη στο 85’ όταν ο Μπατζής με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο και τέλος στο 88’, η σημαντικότερη, όταν την κεφαλιά του Κυριόπουλου (ΒΙΝΤΕΟ) ο αντίπαλος πορτιέρο την απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ!
Άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ ο Παλληνιακός, το οποίο όμως δεν ήρθε. Έμεινε παρ’ όλα αυτά στην ομάδα και στον προπονητή της, Αργύρη Πούλο, η ικανοποίηση της καλής προσπάθειας που έγινε ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ:Μοδιάτης, Καρανίκας, Σχίζας, Μπούρας Παναγιώτης (55’ Κούνας), Μπατζής, Καββαδίας, Μπούρας Δημήτρης (80’ Γερονίκος), Μαργέλης (60’ Μαυρίκης), Πολίτης, Μητσιάρας, Κυριόπουλος (89’ Τσιριγώτης).
Συμμετείχαν στην αποστολή οι: Γιατράς, Αρμπεντίνος, Τσεμπελίκος.
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Διαγγελάκης, Καρασερίδης, Κυριάκης, Μαντζαρης, Στάκα, Πετράι, Φρίγγης, Θανόπουλος, Μπραζα, Ντόντη.

**Καλή ευκαιρία για τον Παλληνιακό με σουτ έξω από την περιοχή...
 Πατήστε ΕΔΩ για όλα τα σημερινά βίντεο από το Παλληνιακός - Θύελλα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου