Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Γεωργάτος: «Ξεκάθαρη η υπεροχή μας»!

Σε καμία στιγμή της αναμέτρησης χθες ο Παλληνιακός δεν έδωσε το δικαίωμα στην Θύελλα να αμφισβητήσει την ανωτερότητα του, κάτι που το διέκριναν όλοι όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Το Palliniakosclub μίλησε σήμερα με έναν εκ των… πρωταγωνιστών του ματς και σκόρερ για τους Παλληνιώτες, τον Θεόφραστο Γεωργάτο, ο οποίος μετρώντας τα… μυστικά της επιτυχίας, επικεντρώθηκε στην θέληση, τη δύναμη, το πάθος και την σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα του.

Αναλυτικά μας είπε ο επιθετικός του Παλληνιακού:
-Το παιχνίδι πήγε πολύ καλά χθες για τον Παλληνιακό και ήρθε η νίκη εύκολα όπως φάνηκε. Ήταν τελικά πιο εύκολο το ντέρμπι απ’ ότι το περιμέναμε ή ο Παλληνιακός ήταν όντως τόσο καλός και τόσο διαβασμένος…
«Εγώ θα πω απλά ότι ήταν ένα ματς που το θέλαμε πάρα πολύ. Σίγουρα ήμασταν και καλά διαβασμένοι και αυτό φάνηκε. Αλλά το σημαντικότερο ήταν πως θέλαμε πολύ τη νίκη. Και φάνηκε ότι ήμασταν καλύτεροι στο ματς και δίκαια κερδίσαμε. Ήταν παιχνίδι που φάνηκε από την αρχή ότι μπαίναμε πιο δυνατοί στις φάσεις. Μας βγήκε και το ματς. Ήμασταν σοβαροί και είχαμε πάθος. Δεν κρίθηκε σε λεπτομέρειες ο αγώνας. Ήταν ξεκάθαρη η υπεροχή μας».
-Σκόραρες ξανά, είσαι δεύτερος στη λίστα των σκόρερς της ομάδας ως τώρα αν μη τι άλλο έχεις κάνει ένα θετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα…
«Εντάξει, σίγουρα είναι κάτι το ευχάριστο για εμένα αυτό, αλλά εκείνο που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα και ας τα βάζει όποιος να είναι τα γκολ. Άλλωστε όλη η ομάδα προσπαθεί για να έρθουν οι φάσεις και τα γκολ. Όλοι τρέχουμε, όχι μόνο οι επιθετικοί. Τυχαίνει τώρα να είμαι δεύτερος σκόρερ. Αλλά δεν έχει σημασία. Στη συνέχεια μπορεί να βγάζω ασίστ και να βάζουν άλλα παιδιά τα γκολ. Σημασία, ξανά λέω, έχουν οι νίκες και οι βαθμοί».
-Οι επιτυχίες φέρνουν και τον κόσμο στο γήπεδο όπως θα διαπιστώσατε χθες…
«Ναι. Είναι όμορφο να βλέπεις τον κόσμο κοντά στην ομάδα. Μακάρι να έρθουν και περισσότεροι στη συνέχεια. Οι εμφανίσεις σίγουρα βοηθάνε. Εμείς θέλουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και ακόμα αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε να λέει ο κόσμος ότι τα δώσαμε όλα και παίξαμε καλά».
-Τώρα ακολουθεί την Τετάρτη για το κύπελλο το ματς με τον Παμπαιανικό και την Κυριακή για το πρωτάθλημα η Μάχη Μαραθώνα…

«Είναι συνεχόμενα ματς. Θα προσπαθήσουμε και στα δύο να είμαστε δυνατοί. Σε κάθε αναμέτρηση η ομάδα κατεβαίνει για τη νίκη. Είτε για το κύπελλο, είτε για το πρωτάθλημα. Δεν κοιτάζουμε τίποτε άλλο όποια παιδιά κι αν παίξουν, όσες απουσίες ενδεχομένως να έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου