Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Άμυνα από… ατσάλι!

Από την χθεσινή αναμέτρηση, δύσκολα μπορείς να βρεις ποδοσφαιριστή που υστέρησε από τον Παλληνιακό. Όσο και να ψάξει κανείς, δεν θα καταφέρει πολλά πράγματα. Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στην αμυντική γραμμή της ομάδας, που πραγματικά τα πήγαν… σούπερ!
Ο ακούραστος και ογκόλιθος Καρακάσης στο κέντρο της άμυνας, πραγματικά σε πολλές περιπτώσεις, έδινε… σεμινάρια άμυνας! Υπάρχουν και βίντεο που το αποδεικνύουν! Ένας πραγματικός ηγέτης ο «Κάρα» σε αυτή την ομάδα!
Από κοντά σε απόδοση και ο δεύτερος στόπερ χθες, ο Σιαδήμας που από τη στιγμή που έλειπε ο Κοκκινάκης (τραυματίας) απέδειξε ότι μπορεί να είναι εξαιρετικός και ως κεντρικός αμυντικός και όχι μόνο ως αμυντικός χαφ.
Για τους δύο ακραίους αμυντικούς χθες, τον Κόντο από τα δεξιά και τον Κουτσούκο από τα αριστερά, ότι και να πούμε θα είναι λίγο… Φοβεροί και οι δύο! Με αστείρευτες δυνάμεις! Πάνω κάτω όργωσαν τις πλευρές τους! Να δίνουν συνεχώς βοήθειες και στην επίθεση (απόδειξη της καλής δουλειάς που κάνει στην τακτική ο Σωκράτης Κιούρκος). Ιδιαίτερα ο… 16χρονος (!) Κόντος, αξίζει ένα μπράβο παραπάνω καθώς το Σάββατο είχε βγάλει 90λεπτο και αγωνιζόμενος με την ομάδα των Νέων!
Και τελειώνουμε με τον πορτιέρο αυτής της ομάδας. Τον Παναγιώτη Χρισστοφιλέα που πραγματικά έκανα ένα απίστευτα σταθερό ματς! Το Α και το Ω της ομάδας χθες! Όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών» και το σημαντικότερο, όλη η άμυνα, ένιωθε ανά πάσα στιγμή, πως πίσω της είχε έναν… φύλακα άγγελο! Πολύ μεγάλη υπόθεση αυτή…

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΛΑΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΧΝΙΔΙΑ , ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΚΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΠΟΡΤΙΕΡΟ ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή