Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Πούλος: «Κάνω πρόβλεψη, ότι σε 2 χρόνια, οι 8 από τους 11 της πρώτης ομάδας, θα είναι από τους σημερινούς εφήβους!»…


Το τεχνικό δίδυμο του Παλληνιακού
Σωκράτης Κιούρκος και Αργύρης
Πούλος. 

Απόλυτα αισιόδοξος για την προσπάθεια που γίνεται φέτος στις ακαδημίες του Παλληνιακού, παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στο Pallinoakosclub ο προπονητής της ομάδας των Νέων και των Παίδων του συλλόγου και συνάμα βοηθός του Σωκράτη Κιούρκου στην πρώτη ομάδα, ο Αργύρης Πούλος. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που όλοι στον Παλληνιακό στάζουν… μέλι όταν αναφέρουν το όνομά του και μιλούν πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα, το ήθος και την εργατικότητά του.

Πραγματικά, ένα… διαμάντι στις ακαδημίες του συλλόγου, με ικανότητες και να μάθει σωστά τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς, αλλά πολύ περισσότερο (και σπουδαιότερο) να τους μεταδώσει την αξία του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.
Μιλήσαμε λοιπόν με τον πρωτομάστορα αυτής της νέας προσπάθειας στον Παλληνιακό, τον Αργύρη Πούλο, ο οποίος μας επεσήμανε στις παρακάτω ερωτήσεις μας:
-Η νέα χρονιά ξεκινάει και επίσημα αύριο με αγώνα για την ομάδα των Νέων. Πες μας δυο λόγια για τη φετινή σεζόν και για την προσπάθεια που γίνεται φέτος με τις ακαδημίες στον Παλληνιακό στον σύλλογο.
«Καταρχάς, θέλω να τονίσω, ότι δεν περίμενα να ήταν τόσο καλά τα πράγματα από την πρώτη χρονιά κιόλας σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται με τις ακαδημίες στην ομάδα. Πρώτη φορά φέτος λοιπόν και έχουμε 27 εφήβους, πολλούς παίδες και ακόμα περισσότερους παμπαίδες. Πάνε πολύ καλά όλα τα τμήματα. Κάνω από τώρα την πρόβλεψη, ότι σε 2 χρόνια, οι 8 από τους 11 της πρώτης ομάδας, θα είναι από τους σημερινούς εφήβους! Είναι καλή… φουρνιά, είναι πιτσιρικάδες βέβαια και θέλουν προσοχή, αλλά είναι καλοί».
-Ποιος είναι ο στόχος και ποιες οι φιλοδοξίες;
«Μίλησα και με τους γονείς στην συγκέντρωση και τους είπα ότι δεν πρέπει να κοιτάμε τα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή της ομάδας, αλλά το να βελτιώνονται τα παιδιά μέρα με τη μέρα. Να μπαίνουν σε συστήματα, να αφομοιώνουν την τακτική, να εντάσσονται στην ομάδα να κοινωνικοποιούνται γενικότερα. Αυτό έχει σημασία τώρα».
-Φαντάζομαι ότι η διοίκηση της ομάδας θα στηρίζει εμπράκτως αυτή τη νέα προσπάθεια, προσφέροντάς σε εσένα προσωπικά, αλλά και στα παιδιά κατ’ επέκταση, όλες τις απαιτούμενες βοήθειες για να φέρεται εις πέρας το έργο σας…
«Μας στηρίζει πάρα πολύ. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά θα έλεγα. Ο πρόεδρος ο κύριος Παναγιώτης Μερτύρης, είναι συνέχεια δίπλα μας. Όπως επίσης σημαντική είναι η παρουσία και του κυρίου Γιάννη Τσαρούχα στο γραφειοκρατικό κομμάτι και στην οργάνωση των ακαδημιών. Και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης είναι κοντά μας. Αλλά και ο Σωκράτης ο Κιούρκος είναι συνέχεια μαζί μας. Κάθεται από την ώρα που ξεκινάω, μέχρι που τελειώνω, στο γήπεδο, κάθε μέρα! Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνει. Βλέπουν τα παιδιά ότι συνέχεια ο πρώτος προπονητής είναι κοντά τους. Νιώθουν από τώρα μέρος της μεγάλης ομάδας. Είναι πραγματικά πολύ οργανωμένη η προσπάθεια φέτος και αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου