Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Χρόνια πολλά Σωκράτη! Την γιορτή του έχει σήμερα ο προπονητής του Παλληνιακού και στην προπόνηση τον περίμενε μια… έκπληξη!!!


Μια... έκπληξη περίμενε τον
Σωκράτη Κιούρκο σήμερα στο
γραφείο του με αφορμή την γιορτή του... 
Την ονομαστική του εορτή είχε χθες ο προπονητής του Παλληνιακού, ο Σωκράτης Κιούρκος και μετά το τέλος της προπόνησης τον περίμενε μια μικρή… έκπληξη από τους ανθρώπους του διοικητικού συμβουλίου του Παλληνιακού.
Τον υποδέχτηκαν λοιπόν στο γραφείο του, έχοντας μαζί τους και λίγο… ποτό για την απαραίτητη πρόποση, εκείνος τους ευχαρίστησε και τσούγκρισε μαζί τους το ποτήρι του, με την ευχή όλων, να τα καταφέρει φέτος η ομάδα του Παλληνιακού να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται (-και γιατί όχι να πάρει ακόμα και το πρωτάθλημα-… λέμε εμείς!).

Φυσικά έγιναν και προπόσεις για νίκη της ομάδας στο ντέρμπι της Κυριακής με την Θύελλα Ραφήνας, με τον προπονητή του Παλληνιακού να περιμένει κι εκείνος με τεράστια αγωνία αυτή την σπουδαία αναμέτρηση!

Με τη σειρά μας, από το Palliniakosclub, ευχόμαστε στον Σωκράτη Κιούρκο χρόνια πολλά και με πολλές επιτυχίες φέτος με τον Παλληνιακό και γενικότερα στην καριέρα του…

2 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά Σωκράτη, με πολλές επιτυχίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ .......ΔΡΙΤΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή