Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Αδρεναλίνη στα… ΚΟΚΚΙΝΑ(κης)! Ο στόπερ του Παλληνιακού έκανε το 2-3 στο 90’+2’ και χάρισε μια παλικαρίσια πρόκριση στην ομάδα του!

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 2
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ     3

Ποιος είπε ότι ο Παλλληνιακός δεν ξέρει να γυρίζει ματς;..  Ποιος είπε ότι το ρόστερ του Κιούρκου δεν έχει… βάθος; Όποιος πάντως κι αν πίστευε κάτι τέτοιο, ας… αναθεωρήσει άμεσα! Τι κι αν βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ η ομάδα του Κιούρκου σήμερα στην Παιανία, τι κι αν στην ενδεκάδα είχε προηγηθεί… λίφτινγκ (ξεκουράστηκαν Ντρένοβα, Ζώκος, Μπούρας, Σκεντούλη), οι ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού που αγωνίστηκαν έδειξαν την ποιότητά τους και την ψυχική τους δύναμη και κατάφεραν να πάρουν μια… παλικαρίσια εκτός έδρας πρόκριση! Έστω κι αν χρειάστηκε η αδρεναλίνη να φτάσει στα… ΚΟΚΚΙΝΑ(κης)!
Ήταν το 90’+2’ του ματς λοιπόν και με το σκορ στο 2-2. Ο Ρουφαγάλας με εκτέλεση φάουλ στέλνει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και ο τερματοφύλακας του Παμπαιανικού πραγματοποιεί μια άστοχη έξοδο. Η μπάλα γίνεται διεκδικήσιμη και ο Κοκκινάκης που είχε προωθηθεί βάζει πρώτος το πόδι και την σπρώχνει στα δίχτυα!!! Οι παίκτες του Παλληνιακού ξεσπούν σε πανηγυρισμούς, απόλυτα δικαιολογημένους αφού είχαν χάσει σωρεία ευκαιριών σε όλη τη διάρκεια του ματς. Πότε ο Ρουφαγάλας, πότε ο Κοβάνης, πότε ο Μητσιάρας, πότε ο Γεωργάτος! Θα ήταν άδικο να μην κέρδιζε ο Παλληνιακός και ευτυχώς η τύχη χαμογέλασε στην ομάδα έστω και δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης!
Το σκορ είχε ανοίξει για τους γηπεδούχους ο Κάλης στο 10’ έπειτα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο οποίο υπέπεσε για τον Παλληνιακό ο Ρακιτζόπουλος. Ο Μητσιάρας στο 35' με σουτ μέσα από την περιοχή είχε κάνει το 1-1 για τον Παλληνιακό, έπειτα από γύρισμα του Ρουφαγάλα, για να βάλει ξανά μπροστά τους γηπεδούχους ο Κάλης στο 43’ με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Στην επανάληψη ο πολύ εξαιρετικός χθες Μητσιάρας, εκτέλεσε για δεύτερη φορά τον αντίπαλο πορτιέρο και συγκεκριμένα στο 65’ όταν έπειτα από κόρνερ του Ρουφαγάλα, πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και με σουτ έκανε το 2-2.
Και κάπως έτσι φτάσαμε στο 90’+2’ για να έρθει η λύτρωση για τον Παλληνιακό και η αδρεναλίνη να εκτοξευθεί στα… ΚΟΚΚΙΝΑ(κης)!!!
ΠΑΜΠΑΙΝΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Αζακάς (60' Κρητικός), Χατζής, Παπασωτηρίου, Σταυρόπουλος, Δέλγας, Κουλοχέρης (46' Μαργέτης), Πετρούης, Σταμάτης, Κάλης, Κατσιαρός (26' Μιτράι).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μαυρομμάτης, Κόντος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Ρακιτζόπουλος (57’ Αλβανός), Σιαδήμας, Λαδέας, Ρουφαγάλας, Κοβάνης, Σταθόπουλος (63’ Γεωργάτος), Μητσιάρας.

4 σχόλια:

  1. Kokkinakh sto 1o Pallhnhs de phgaines??Trelh paixtara!!Bravo re paidia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΙΠΑ ΧΘΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΤΕΧΝΚΟ ΤΙΜ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑ ΣΥΚΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...........[ ΔΡΙΤΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Παιανια τα βαψανε....ΚΟΚΚΙΝΑ(κης)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή