Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Πυρπολητής… ο Γεωργάτος, «έκαψε» τον Μαραθώνα!

Οι παίκτες του Παλληνιακού
πανηγυρίζουν στο τέλος του
αγώνα στον Μαραθώνα. 
Κι όμως ο Παλληνιακός, κατάφερε να λύσει τον γρίφο του Μαραθώνα… Τέσσερα ματς χωρίς ήττα η Μάχη στην έδρα της, είχε μετατρέψει το γήπεδό της σε ένα απόρθητο φρούριο. Όλα αυτά όμως, μέχρι και πριν λίγες ώρες. Γιατί ο… πυρπολητής Γεωργάτος είχε άλλα σχέδια για το ματς.
Ήταν το 72’ της αναμέτρησης όταν η μπάλα έφτασε στα πόδια του επιθετικού της Παλλήνης και εκείνος χωρίς να διστάσει, ζύγισε το σουτ του έξω από την περιοχή, σημάδεψε σωστά, εξαπέλυσε την… τορπίλη και «έκαψε» τον Μαραθώνα!!!

Το τέρμα του πανηγυρίστηκε δεόντως και πώς διαφορετικά άλλωστε, από τη στιγμή που χάρη σε αυτό, ο Παλληνιακός έφυγε από την αντίπαλη έδρα με ένα πολύτιμο τρίποντο στις αποσκευές του, το οποίο τον διατηρεί στη πρώτη θέση της βαθμολογίας (μαζί με τον Νικολακάκη).
Την ίδια ώρα, η Μάχη βίωνε την πρώτη της εντός έδρας ήττα για φέτος. Ο Παλληνιακός άλωσε την έδρα της και την άφησε ακόμα πιο πίσω στην βαθμολογία…
Ήταν πάντως ένα πολύ δύσκολο ματς. Και λόγο της δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά και εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου. Λακούβες, καμένο χορτάρι και γενικότερα επικίνδυνο τερέν, δυσκόλευαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Και πάλι καλά που παίχτηκε και σχετικά όμορφο ποδόσφαιρο με ρυθμό.
Ευκαιρίες είχαν και οι δύο ομάδες, με τον Παλληνιακό όμως περισσότερες και με μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας. Πάντως η Μάχη έχασε χρυσή ευκαιρία λίγο πριν την επίτευξη του τέρματος του Παλληνιακού, να μπει εκείνη μπροστά στο σκορ, όπου είχε δοκάρι σε σουτ ποδοσφαιριστή της.
Ένα ματς με πολλά νεύρα και ένα τρίποντο που έχει τεράστια αξία για τον Παλληνιακό. Θα στραβοπατήσουν πολλοί στον Μαραθώνα, αυτό είναι το μόνο βέβαιο…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κουτσούκος, Κόντος, Σιαδήμας, Καρακάσης, Σκεντούλη, Μπούρας, Ρουφαγάλας (75’ Σταθόπουλος), Ζώκος, Γεωργάτος, Ντρένοβα (75’ Μητσιάρας).

1 σχόλιο:

  1. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΟΛΥ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή