Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Μέλι για το… πολύ-εργαλείο Μητσιάρα!


Στον Παλληνιακό επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση για την πρόοδο των νεαρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών. Το ματς στην Παιανία και η παλικαρίσια πρόκριση, ήταν χαρακτηριστικό των όσων αναφέρουμε.
Εκεί τα νέα παιδιά έδειξαν τις αιρετές και την βελτίωσή τους.
Ιδιαίτερη μνεία γίνεται πάντως στο περιβάλλον της ομάδας, για τον 17χρονο Τριαντάφυλλο Μητσιάρα. Ο σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων του Παλληνιακού, με τα οποία ισοφάρισε δύο φορές το σκορ κόντρα στον Παμπαιανικό, για να έρθειέπειτα  το χρυσό τέρμα του Κοκκινάκη στο φινάλε.
Μέλι στάζουν για τον Μητσιάρα  όλοι οι άνθρωποι του Παλληνιακού και είναι πολύ ευχαριστημένοι. Πρόκειται για ένα… πολύ-εργαλείο καθώς εκτός από επιθετικός, μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάλλιστα και σε θέσεις του κέντρου. Επίσης, πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί σε χαρακτήρα και όλοι έχουν να λένε στο κλαμπ για εκείνον.
Ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται στον Παλληνιακό από πολύ μικρή ηλικία. Έπαιξε σε όλες τις μικρές κατηγορίες της ακαδημίας της ομάδας και οι προπονητές του λένε τα καλύτερα λόγια και πιστεύουν ότι το μέλλον του ανήκει…

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ [ ΜΗΤΣΙΑΡΑ ] ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΒΑΛΕΙ ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ ΦΟΒΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥΤ ΟΤΑΝ ΞΕΦΕΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΕΙΣΔΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΑ ΕΧΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΑΛΛΙΩΣ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ [ ΚΙΟΥΡΚΟΣ ] ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή