Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Πολύ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ το ματς στον Μαραθώνα λόγω όσων έχουν προηγηθεί με τις διαμαρτυρίες της Μάχης για τη διαιτησία!


Η πρόκριση επί του Παμπαιανικού ήταν σίγουρα ενθουσιώδης –ιδιαίτερα με τον τρόπο που επιτεύχθηκε- αλλά πλέον ανήκει στο παρελθόν. Τα πανηγύρια στο στρατόπεδο του Παλληνιακού κόπασαν και πλέον όλοι στην ομάδα έχουν το μυαλό τους στο επόμενο ματς που ακολουθεί, αυτό με την Μάχη την Κυριακή στον Μαραθώνα.

Ένα παιχνίδι δύσκολο και κάτω από… ιδιαίτερες συνθήκες. Τι εννοούμε; Μα φυσικά όλα όσα έχουν συμβεί μέσα στην εβδομάδα με τις διαμαρτυρίες της ομάδας του Μαραθώνα για την διαιτησία που συνάντησαν στο ματς με τον Νικολακάκη όπου ηττήθηκαν (3-1). Αυτό που θέλουμε να πούμε, λοιπόν, είναι ότι στον Μαραθώνα έχει δημιουργηθεί μια περίεργη ατμόσφαιρα και σίγουρα αυτό δεν θα είναι καλό για τους ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού.
Οι παίκτες της Μάχης θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τον Παλληνιακό και να αποδείξουν στο κοινό τους ότι η ομάδα και φέτος είναι καλή και πως το ότι βρίσκεται πίσω στην βαθμολογία είναι καθαρά θέμα συγκυριών (αλλά και… διαιτητών, όπως ισχυρίζονται στον Μαραθώνα και το δημοσιοποιούν κιόλας στις εφημερίδες…).
Με άλλα λόγια, θα πρέπει να αναμένουν οι ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού έξτρα πάθος, έξτρα δύναμη, έξτρα θέληση, έξτρα αποφασιστικότητα από τους αντιπάλους τους… Και όλα αυτά, σε συνδυασμό με το αίσθημα των αδικημένων που τους ακολουθεί από την προηγούμενή τους αναμέτρηση, είναι ένα μίγμα πάρα πολύ επικίνδυνο και επίφοβο…
Ο Σωκράτης Κιούρκος φυσικά έχει αντιληφθεί όλα όσα αναφέρουμε και ξέρει τι θα ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του. Αναμένουμε όλοι με αγωνία αυτό το –ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ- ματς και ευχόμαστε πως ο Παλληνιακός θα καταφέρει να φύγει με το τρίποντο από τον Μαραθώνα, κόντρα σε όλα όσα προαναφέρθηκαν. Απέδειξαν άλλωστε οι Παλληνιώτες και στην Παιανία μεσοβδόμαδα που βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, ότι… το λέει η καρδιά τους!!!

1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΘΕ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΘΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ , ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΛΕΩ ΦΘΑΝΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΕΙ 50-50 . ΖΗΤΑΜΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΙΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΑΓΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Σ' ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ....ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή