Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Χατζηαναστασίου: «Δεν είπαμε ποτέ τον Παλληνιακό “πελάτη”»!

Ο κύριος Χατζηαναστασίου με
τον παρατηρητή του αγώνα...
Επικοινωνήσαμε πριν από λίγες ώρες με τον προπονητή της Θύελλας Ραφήνας, τον κύριο Βλάση Χατζηαναστασίου, για να μας δώσει διευκρινήσεις σχετικά με όσα έγιναν πριν τον αγώνα του Παλληνιακού με την Θύελλα την Κυριακή, αλλά και φυσικά να μας πει, τι συνέβη την ώρα της αποβολής του (για να λυθεί και η όποια παρεξήγηση με το blog).

Ο κύριος Χατζηαναστασίου, ήταν ξεκάθαρος και απόλυτος κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την φημολογία περί… πελατειακής σχέσης της ομάδας του προς τον Παλληνιακό, όπως είχαμε αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ μας πριν το ματς: «Δεν υπάρχει περίπτωση κανένας από εμάς στην Θύελλα να είπε τίποτε τέτοιο, όπως σας μεταφέρθηκε. Μετά το δημοσίευμα, εγώ μπήκα στα αποδυτήρια και το έδειξα στα παιδιά. Και τους ρώτησα: «Έχει πει κανείς σας τίποτε για… πελάτες ενόψει Παλληνιακού». Και με διαβεβαίωσαν, ότι ουδέποτε ειπώθηκε κάτι τέτοιο από κανέναν τους. Τα πιστεύω τα παιδιά, δεν υπάρχει περίπτωση να λένε ψέματα. Και ιδιαίτερα για τον Παλληνιακό, με τον οποίον έχουμε άριστες σχέσεις οι δύο ομάδες και το ξέρουν όλοι στην κατηγορία. Τον υπολογίζουμε και τον σεβόμαστε σαν ομάδα. Και στο ματς ο Παλληνιακός ήταν καλύτερος και μας κέρδισε δίκαια. Κανείς μας λοιπόν δεν είπε ποτέ τίποτε για πελάτες και ήταν λάθος που γράφτηκε κάτι τέτοιο. Όποιος κι αν σας το μετέφερε, δεν έλεγε αλήθεια. Δεν είπαμε ποτέ τον Παλληνιακό “πελάτη”»!

Στη συνέχεια, ο κύριος Χατζηαναστασίου, μας μίλησε για το τι έγινε με τον διαιτητή και την αποβολή του: «Εμείς είμαστε μια ομάδα που ποτέ δεν ασχολούμαστε με τους διαιτητές. Εκείνο που έγινε την Κυριακή, ήταν ότι διαμαρτυρήθηκα για δύο φάσεις που δεν έδωσε φάουλ σε παίκτη μας. Θεωρώ ότι προστάτευε περισσότερο τον Παλληνιακό γι’ αυτό φώναζα. Του είπα: «Κανείς πολύ κακή διαιτησία έχεις κάτι με εμάς;» και εκείνος με απέβαλε»…

Όσο για το τι γινόταν με τον παρατηρητή την ώρα της εξόδου του, διευκρίνισε πως φυσικά και δεν… απειλούσε, όπως σχολιάστηκε στην εξέδρα λόγω του παρατεταμένου δείκτη του, που φαίνεται και στο βίντεο.
«Μου έλεγε ο παρατηρητής να βγω από συγκεκριμένη έξοδο για να πάω στην κερκίδα. Εγώ του έλεγα πως θέλω να πάω στα αποδυτήρια που ήταν από την άλλη μεριά για να δώσω οδηγίες στους ποδοσφαιριστές μου στο ημίχρονο. Δεν έκανα κάτι κακό. Αυτό ήταν όλο».

1 σχόλιο:

  1. ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Χ'ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΔΙΚΑΙΑ [ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΤ' ΕΜΕ ΕΠΑΙΞΕ ΛΙΓΟ ΕΔΡΑ ΙΣΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ] ΠΟΥ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ Σ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.......[ ΔΡΙΤΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή