Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

"Αγαπούλα, πες στην... Αντωνίου να σφυρίζει καλύτερα"!


Μέχρι και ο... Τάκης Σπυριδάκης θα "τρελαινόταν"
σήμερα με την διαιτησία της Ελένης Αντωνίου!!!

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ        3
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  1

Ο… Αντωνίου έχει σουτ που σκοτώνει και η… Αντωνίου σφυρίχτρα που… σφάζει! Και τι χειρουργείο; Αργό, βασανιστικό, που θα ζήλευε και ο πιο φημισμένος… χειρούργος! Απίστευτα πράγματα σήμερα στον Γέρακα από την διαιτητή Ελένη Αντωνίου. Απόλυτα δικαιολογημένα τα παράπονα του Παλληνιακού! Από πού να αρχίσει και που να τελειώσει κανείς.
Μετρήστε:
  • Στο 15’ ο Κωσταντακόπουλος τα... βάζει με οπαδό στην εξέδρα και βρίζει με τον χειρότερο τρόπο και η Αντωνίου, παρ’ ότι το περιστατικό διαδραματίζεται μπροστά στα… μάτια και τα αυτιά της, κάνει την… κινέζα και δεν αποβάλει τον ποδοσφαιριστή του Νικηφόρου. Απλή εφαρμογή του κανονισμού χρειαζόταν. Πράγματα που μαθαίνει ένας ρέφερι στο πρώτο σεμινάριο!!!
  • Στο 57’ στο ξεκίνημα της φάσης στην οποία ο Μούνκα έκανε το 2-1 ο Ζέμπε κάνει ολοκάθαρο φάουλ! Ακόμα φωνάζουν οι άνθρωποι του Παλληνιακού, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν την κατάληξη της φάσης!!!
  • Στο 65’ και ενώ το σκορ είναι 2-1 ο Καρακάσης έχοντας κατοχή της μπάλας ξεφεύγει από αντίπαλό του στο κέντρο και ξεχύνεται προς την αντίπαλη εστία, αλλά η διαιτητής χωρίς να καταλάβει κανείς το τι είδε (;) τον σταματάει για επιθετικό φάουλ! Απίστευτη φάση!!!
  • Στο 70’ ο Ζώκος ανατρέπεται ολοφάνερα μέσα στην περιοχή, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ (!!!) αλλά η ρέφερι (επειδή «δεν… έβγαλε αίμα» όπως σχολίασε χαρακτηριστικά οπαδός του… Νικηφόρου!!!), δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι! Ο ορισμός του πέναλτι!!!
  • Στο 73’ ο Αποστολόπουλος χτυπιέται μπροστά στην Αντωνίου διαμαρτυρόμενος, τραβάει τις φανέλες του και ωρύεται, αλλά η ρέφερι δεν του βγάζει κίτρινη (ορισμός). Είχε ήδη μία και θα αποβάλλονταν!
«Αγαπούλα, πες στην... Αντωνίου να σφυρίζει καλύτερα» (!),  θα έλεγε σίγουρα ο… Τάκης Σπυριδάκης αν ήταν σήμερα στο γήπεδο του Γέρακα…
Πάντως, πέραν από το αστείο, σίγουρα η νεαρή διαιτητής θα πρέπει να προβληματιστεί ιδιαίτερα από αυτή την εμφάνισή της. Είναι φιλόδοξη, αλλά με τέτοιες διαιτησίες θα πρέπει να ανασκουμπωθούν οι αρμόδιοι…
Το ματς
Εν μέσω όλων αυτών, ο Παλληνιακός λοιπόν δεν μπόρεσε να φύγει ούτε με την ισοπαλία από τον Γέρακα. Παρ’ ότι άνοιξε το σκορ με τον Ζώκο στο 4' έπειτα από ριμπάουντ που πήρε σε σουτ του Κοβάνη και ασταθή απόκρουση του Κατσούλη...
Οι φιλοξενούμενοι τα έχουν βέβαια και με τους εαυτούς τους αφού δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών και αστόχησαν. Ιδιαίτερα στην επανάληψη στο 2-1, ο Ζώκος και ο Ντρένοβα έχασαν απίστευτα τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Για τον Νικηφόρο που πέραν της… βοήθειας της Αντωνίου, ήταν απόλυτα αποτελεσματικός, σκόραρε ο Μόνκα στο 57’ και στο 89’ (στο τέλος όλος ο Παλληνιακός είχε περάσει μπροστά για την ισοφάριση και εκμεταλλεύτηκε ο φορ του Νικηφόρου τα πολλά κενά) ενώ το 1-1 είχε γίνει στο 39’ όταν σε σύγχυση στα καρέ του Χριστοφιλέα έπειτα από κόρνερ, η μπάλα με κόντρες κατέληξε στα δίχτυα του…
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κατσούλης, Αντεριώτης, Τσάπαρης, Τσιριγότσης, Νάτσης, Παπαβασιλείου, Κανελλόπουλος (46’ Τσούτι), Ζέμπε, Κωνσταντακόπουλος (89’ Κουτουλούλη), Μούνκα, Αποστολόπουλος (70’ Κέντρο).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας (67’ Κουτσούκος),  Ρακιτζόπουλος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Σιαδήμας, Ντρένοβα, Αλβανός, Καρπούσης (60’ Γεωργάτος), Ζώκος, Κοβάνης (60’ Ρουφογάλας).

2 σχόλια:

  1. Είμουνα στο γήπεδο και η διαιτησία ήταν απαράδεχτη.Το πέναλτι στον Ζώκο θα το έδινε και ο πρόεδρος του Νικηφόρου.Αίσχος!!! είμαι 11 χρονών παίζω στους παμπαίδες και με αυτά που βλέπω να συμβαίνουν απογοητεύομαι!! Λεονάρδος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή