Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Εξάσφαιροι οι Παίδες του Παλληνιακού (6-2 το Πόρτο Ράφτη)!


Την δική τους ηχηρή απάντηση στην άσχημη πρεμιέρα τους στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή (ήττα 6-1 στον Κουβαρά), έδωσαν σήμερα οι Παίδες του Παλληνιακού. Τα «παιδιά» του Αργύρη Πούλου υποδέχτηκαν το Πορτο Ράφτη και του επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 6-2!!!
Πήραν το… αίμα τους πίσω θα λέγαμε, για την βαριά τους ήττα στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ρέφαραν  εκείνο το κακό αποτέλεσμα και είναι έτοιμοι για νέες επιτυχίες…
Είναι χαρακτηριστικό, πως από το 55’ και ενώ το σκορ ήταν στο 3-1, οι Παλληνιώτες έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του τερματοφύλακά τους, του Φούκα. Παρ’ όλα αυτά, δεν πτοήθηκαν, δεν άφησαν το… γκάζι και βρήκαν τον στόχο για άλλες τρεις φορές!!! Τελικό αποτέλεσμα 6-2 με τα τέρματα για τον Παλληνιακό να σημειώνουν οι Πάντζιος (3), Ευείδης, Κωνσταντινίδης, Σιαφάκας. Όλα τα παιδιά έκαναν ένα καλό παιχνίδι και δίκαια έφτασαν σε αυτή την άνετη νίκη.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Φούκας, Γαβριηλίδης, Κιούρκος , Μεσσάρης, Οικονόμου, Σιαφάκας, Θηραίος, Κωνσταντινίδης (46’ Τσάλος), Ευείδης, Πάντζιος, Μοσχόπουλος (46’ Αναστασίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου