Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Κοκκινάκης: «Δεν είχα αίσθηση του χρόνου, ήθελα μόνο να βάλω το γκολ! Γιατί όχι και το πρωτάθλημα ο Παλληνιακός!»…


Τι κι αν το ματς το ματς προχθές στην Παιανία βρισκόταν δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, τι κι αν τα νεύρα των παικτών του Παλληνιακού ήταν… τεντωμένα λόγω των πολλών χαμένων ευκαιριών, τι κι αν η φάση του 90’+2’ ήταν από αυτές που λες «θα μου βγάλει την ψυχή, άντε ρε παιδιά βάλτε το!», όλα αυτά, όλα όσα αναφέραμε, εκείνες τις στιγμές, τον χρυσό σκόρερ του Παλληνιακού, τον Βαγγέλη Κοκκινάκη, ούτε καν τον απασχολούσαν…

Πραγματικά… κρύο αίμα ο στόπερ της Παλλήνης, βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο σημείο και χωρίς να «παγώσει» ή να «κοκαλώσει» μπροστά στην… πρόκληση του ιστορικού γκολ, είπε στον εαυτό του «θα το βάλω» και τελικά, το έβαλε, στέλνοντας τους Παλληνιώτες στους επτά ουρανούς!!!
Πριν από λίγη ώρα μιλήσαμε με τον Βαγγέλη Κοκκινάκη για όσα έγιναν στην σπουδαία αυτή αναμέτρηση του κυπέλλου και την παλικαρίσια πρόκριση της ομάδας του, με το δικό του τέρμα στο 90’+2’. Μας εξήγησε πως έβαλε το γκολ ενώ μιλώντας για το μέλλον, δεν έκρυψε ότι κάνει όνειρα ακόμα και για το… πρωτάθλημα!!!

Αναλυτικά όσα είπε ο 19χρονος στόπερ του Παλληνιακού στο Palliniakosclub:

-Βαγγέλη πες μας καταρχάς τι έγινε στη φάση του γκολ. 90+2’! Είχες άγχος όταν ήρθε η μπάλα στα πόδια σου; Τα αισθάνθηκες βαριά εκείνη την στιγμή ή το αίμα σου ήταν… κρύο;
«Θα έλεγα πως δεν είχα αίσθηση του χρόνου και του σημείου του αγώνα. Τι λεπτό ήμασταν δηλαδή... Αλλά τα πόδια μου, όχι, δεν ήταν βαριά. Όχι… Έγινε η μπαλιά, την βρήκε ο Τριαντάφυλλος (σ.σ.: Μητσιάρας) λίγο με το κεφάλι, κάνει και ασθενή απόκρουση ο τερματοφύλακας, του φεύγει η μπάλα και πετάγομαι εγώ στην επαναφορά και βάζω το γκολ. Εκείνη τη στιγμή δεν σκεφτόμουν τίποτε. Δεν είχα… αίσθηση! Είδα την μπάλα κοντά και ήθελα απλά να τελειώσω τη φάση. Να βάλω το γκολ. Να τελειώνουμε! Να νικήσουμε, που το αξίζαμε! Να μην πηγαίναμε στην παράταση που θα ήμασταν και κουρασμένοι. Και μπήκε το γκολ ευτυχώς κι όλα τελείωσαν καλά».
-Οι «μικροί» της ομάδας φέτος δίνουν λύσεις όποτε τους το ζητάει ο προπονητής… Που το… πάτε με τις εμφανίσεις σας;
«Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες, μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Όλους τους μικρούς. Η βοήθειά τους είναι πολύτιμη για εμάς. Στις προπονήσεις μας συμπεριφέρονται πάρα πολύ καλά. Από εκεί και πέρα και εμείς μεταξύ μας είμαστε πολύ δεμένοι. Δεν υπάρχουν αντιπαλότητες. Ποιος παίζει και ποιος δεν παίζει. Όλοι προσπαθούμε και ξέρουμε ότι θα πάρουμε χρόνο. Και οι προπονητές μας, μας βοηθάνε πολύ. Και στην ψυχολογία μας».
-Καλό το ξεκίνημα φέτος για τον Παλληνιακό στο πρωτάθλημα, είναι πρώτος στη βαθμολογία, να περιμένουμε πως θα συνεχίσει έτσι;..
«Ο Παλληνιακός έχει βασικό στόχο να μείνει στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αλλά όσο βλέπουμε ότι μπορούμε να είμαστε ψηλά στην βαθμολογία θα το επιδιώκουμε. Αποδεικνύεται φέτος, πως έχουμε τις δυνατότητες να διατηρηθούμε ψηλά. Και γιατί όχι να μην πάρουμε και το πρωτάθλημα αν συνεχίσουμε έτσι»!
-Και τώρα η Μάχη Μαραθώνα εκτός έδρας! Δύσκολο ματς;
«Δύσκολο παιχνίδι σίγουρα. Είναι μια καλή ομάδα η Μάχη. Θα πάμε για τη νίκη για να κρατηθούμε στην πρώτη θέση. Αν παίξουμε καλή μπάλα, είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα που θέλουμε θα έρθει»…

1 σχόλιο:

  1. Kokkinakhs = POWER!!Tetoios ntoros me paixth exei na ginei apo thn epoxh tou Marantona!Bravo..kai poly sygrathmeno to paidi!Den pairnoun ta myala toy aera.Sygxarhthria!

    ΑπάντησηΔιαγραφή