Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

6… μποφόρ στην Ανθούσα, σκόρπισαν τους Νέους του Παλληνιακού!!! (6-0)


Ο Κωνσταντίνος Κόντος σε μια
επιθετική προσπάθεια του
Παλληνιακού στην Ανθούσα.

Βαριά ήττα για τους Νέους του Παλληνιακού πριν λίγες ώρες στο γήπεδο της Ανθούσας από την Ατλαντίς. Οι Παλληνιώτες έχασαν με 6-0, πραγματοποιώντας σίγουρα μια εμφάνιση που δεν πρόκειται όμοιά της να επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον... Διότι κανείς στην ομάδα δεν μπορεί να δεχθεί, ότι τόσο κακό ματς, θα γίνει ξανά από τους ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού, τους οποίους τόσο πολύ πιστεύουν στην Παλλήνη.
Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό, ότι οι ιθύνοντες του κλαμπ, θεωρούν πως αυτά τα παιδιά, διαθέτουν το ταλέντο για να εξελιχθούν και να στελεχώσουν μελλοντικά την πρώτη ομάδα.
Παρ’ όλα αυτά, σήμερα είχαμε… μπλάκ – άουτ! Ο δυνατός αέρας βέβαια, είναι μια καλή δικαιολογία και έπαιξε το ρόλο του όντως για την κακή εμφάνιση, αλλά όπως και να το κάνουμε, σίγουρα αυτό το βαρύ σκορ, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους φιλοξενούμενους εξεύρεσης… άλλοθι.
Τα… μποφόρ ήταν πολλά στην Ανθούσα πράγματι, αλλά και τα έξι γκολ ήταν κι εκείνα πάρα πολλά... Σκόρπισαν τον Παλληνιακό και σίγουρα οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να ανασυνταχθούν άμεσα και να αποδείξουν γρήγορα, ότι δικαιολογημένα οι παράγοντες του συλλόγου και οι προπονητές τους, πιστεύουν τόσο πολύ σε αυτούς…
Τα γκολ για τους γπεδούχους οι Κρεμμύδας, Πανόπουλος, Παππάς και τρία ο Τσιαδήμας (!) που έκανε εντυπωσιακό παιχνίδι (αφιερώνοντας το ένα από τα τέρματά του στην αδερφή του στην κερκίδα και την παρέα της...)!
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μοδιάτης, Μπατζής, Καρπούζης, Κόντος, Σχίζας (65’ Γιατράς), Μαριέλης (70’ Κραουνάκης), Κούνας, Κούσης (70’ Τσιριγιώτης), Μπούρας (70’ Γερονίκος), Κυριόπουλος (70’ Κανάκης), Πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου