Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η πανέξυπνη αντίδραση του Χριστοφιλέα με τον νεαρό Κόντο…


Ο Χριστοφιλέας αντέδρασε
πανέξυπνα με τον νεαρό Κόντο...
Απόδειξη της πόσο καλής σχέσης υπάρχει στην ομάδα του Παλληνιακού μεταξύ των μικρών σε ηλικία παικτών και των μεγάλων, είναι και το περιστατικό που θα σας περιγράψουμε αμέσως τώρα:
Στο δεύτερο ημίχρονο χθες της αναμέτρησης και ενώ το ματς είναι στο 0-0, ο νεαρός Κωνσταντίνος Κόντος, υποπίπτει στο (πραγματικά!) μοναδικό του λάθος στο ματς. Ένα εξαιρετικό κατά τα άλλα παιχνίδι από τον Κόντο που βοήθησε σε άμυνα και επίθεση και «κατάπιε» αμέτρητα χιλιόμετρα. 
Στο μοναδικό του λάθος λοιπόν, ένας κακός υπολογισμός του στην περιοχή, έδωσε το δικαίωμα σε αντίπαλο επιθετικό να προλάβει να βάλει την προβολή και να απειλήσει την εστία. Ο τερματοφύλακας του Παλληνιακού εκείνη την ώρα, τα έβαλε με τον πιτσιρικά της ομάδας (μόλις 16 ετών!!!) και του τα… έψαλλε! Ο μικρός άκουγε τις παρατηρήσεις στεναχωρημένος για τον λάθος υπολογισμό του στη φάση και έδειχνε έτοιμος να... σκάσει!
Ο Χριστοφιλέας λοιπόν, αντιλαμβανόμενος πως ίσως φώναξε λίγο παραπάνω απ’ ότι έπρεπε στον άπειρο πιτσιρικά, αποφασίζει να πετάξει την μπάλα στην εκτέλεση του άουτ πάλι σε εκείνον, φωνάζοντάς του: «Πάμε. Γερά. Άιντε, δεν πειράζει»!!!
Με αυτή του την κίνηση ο πανέξυπνος Χριστοφιλέας, αφενός έδειξε στον μικρό ότι εξακολουθεί να του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη (=του έδωσε την μπάλα να ξεκινήσει την επίθεση…), αφετέρου, αυτομάτως, κατάφερε να ανεβάσει ξανά την ψυχολογία του Κόντου, την οποίαν ο ίδιος του την είχε ρίξει δευτερόλεπτα πριν με τις φωνές του!
Και πράγματι, ο πιτσιρικάς συνέχισε το ματς με αστείρευτες δυνάμεις και αλάνθαστος ως το φινάλε, πραγματοποιώντας μάλιστα και σωτήριες επεμβάσεις στους αντιπάλους πριν αυτοί φτάσουν στην περιοχή του Παλληνιακού!

5 σχόλια:

  1. ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΙΣΩΣ ΛΕΩ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΛΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως έχω παίξει ποδόσφαιρο για πολλά χρόνια στο παρελθόν. Όχι όμως όπως τα παιδιά του Παλληνιακού σε κανονική ομάδα, αλλά σε ομάδες στα 5Χ5. Αλλά θα έλεγε σχετικά με το σχόλιό μου, πως περισσότερο με έχει βοηθήσει το ρεπορτάζ τόσα χρόνια στα γήπεδα με την δημοσιογραφική μου ιδιότητα! Ευχαριστώ πάντως για μια ακόμη φορά για τα καλά σου λόγια. Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΒΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΣΥΚΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ ξανά για τα καλά σου λόγια. Εγώ χαίρομαι που υπάρχει ανταπόκριση και ας αφιερώνω τόσες ώρες... Και πάλι να είσαι καλά και ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mπράβο στον Χριστοφιλέα.Έτσι πρέπει να αντιδρούν οι
    έμπεροι παίκτες μιας ομάδας απέναντι στους νεώτερους για να είναι η ομάδα μια πραγματική ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή