Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Κόπασαν ήδη τα πανηγύρια στον Παλληνιακό, απίστευτη σοβαρότητα και ωριμότητα επιδεικνύει η ομάδα!!!


Ήδη στον Παλληνιακό έχουν κοπάσει τα πανηγύρια από την επικράτηση της Κυριακής στον Μαραθώνα. Όλοι στην ομάδα ξέρουν πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη και πόσο πολύ θα μετρήσει στη συνέχεια του πρωταθλήματος, παρ’ όλα αυτά, λένε –και δικαιολογημένα- πως αυτή η νίκη, δεν θα έχει το ίδιο αντίκρισμα αν δεν συνδυαστεί με νέα επικράτηση αυτή την Κυριακή κόντρα στον Άρη Βούλας στην Παλλήνη.

Και είναι απολύτως σωστό αυτό που σκέφτονται στον Παλληνιακό. Διότι θα πρέπει να κερδίσουν οπωσδήποτε τον Άρη, έτσι ώστε να πάνε την επόμενη αγωνιστική στο Μενίδι για το ντέρμπι με τον Νικολακάκη, τουλάχιστον σε ισοβαθμία με τους γηπεδούχους αν όχι και με βαθμούς μπροστά. Αυτή τη στιγμή ο Παλληνιακός ισοβαθμεί με τον Νικολακάκη στην βαθμολογία.
Λογικότατο λοιπόν που κόπασαν τα πανηγύρια τόσο γρήγορα. Τα επόμενα δύο ματς του Παλληνιακού είναι κρισιμότατα και τα παιδιά στην ομάδα το γνωρίζουν. Είναι προσγειωμένοι και ξέρουν πως πρέπει να πάνε βήμα – βήμα.
Πολύ κρίσιμη αυτή η στροφή του πρωταθλήματος και το ευχάριστο στην Παλλήνη είναι, πως οι πρωταγωνιστές αυτής της ομάδας, είναι σοβαροί, ώριμοι, προσγειωμένοι και πάνω απ’ όλα… αποφασισμένοι!

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ 72 ΧΡΟΝΩΝ Η ΦΑΝΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3-4 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΧΩΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΣΤΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΓΑΡΜΠΙΛΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΑ ΠΟΙΟΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ [ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΚΥΠΕΛΟ ] ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕΒΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΜΑΣΘΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΚΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή