Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

"Μην μιλήσεις, μην μαρκάρεις"!!! (Νικολακάκης-Παλληνιακός 2-1)


Ο Σωκράτης Κιούρκος έκανε το...
λάθος να... μιλήσει και
παρατηρείται εντόνως από τον
κύριο Ιωαννίδη...

Είσαι παίκτης του Παλληνιακού και… μίλησες; Κίτρινη! Είσαι παίκτης του Παλληνιακού και… μάρκαρες; Κόκκινη!!! Αυτός ήταν ο… νόμος του κυρίου Ιωαννίδη στο σημερινό ματς του Νικολακάκη με τον Παλληνιακό. Ο διαιτητής της αναμέτρησης εφάρμοσε τους δικούς του… κανόνες στην αναμέτρηση, φανέρωσε ότι η λέξη «ισονομία» είναι άγνωστη στο λεξιλόγιό του και εν τέλει, ο Νικολακάκης κατάφερε να κερδίσει τον Παλληνιακό (2-1), που στο δεύτερο ημίχρονο ούτε… μίλαγε, αλλά ούτε και… μάρκαρε.

Και πώς να έκαναν κάτι από τα προηγούμενα οι παίκτες του Κιούρκου, από τη στιγμή που «πάλευαν» να τελειώσουν το ματς και να είναι όσοι περισσότεροι μπορούσαν εντός αγωνιστικού χώρου... 
Ο Σιαδήμας πάντως δεν τα κατάφερε να μείνει 90 λεπτά στον γήπεδο αφού ο Ιωαννίδης του έδειξε την δεύτερη κίτρινη στο 60’ επειδή… μάρκαρε στο πλάγιο άουτ λίγο κάτω από το κέντρο. Δεν τιμωρείται με τίποτε με κίτρινη αυτό το μαρκάρισμα…
Αλλά μέχρι να φτάσουμε στην φάση της αποβολής του Σιαδήμα (η οποία έμελλε να αλλάξει άρδην την ροή του ματς αφού έπειτα ο Παλληνιακός περιορίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα), πρέπει να αναφερθούμε σε όλα όσα προηγήθηκαν.
Από την αρχή ο ρέφερι έδειξε τις προθέσεις του για τον Παλληνιακό. Στο 3λεπτο είχε φροντίσει να κάνει δριμύτατες παρατηρήσεις στον Σωκράτη Κιούρκο επειδή σηκωνόταν από τον πάγκο του!!! Δηλαδή, έστειλε το πρώτο του μήνυμα... 
Το οποίο κατάλαβαν για τα καλά οι φιλοξενούμενοι, στα επόμενα λεπτά. Μέχρι το 20, ο Ιωαννίδης είχε δείξει ήδη 4 κίτρινες κάρτες στους Παλληνιώτες!!! Άλλοτε επειδή μάρκαραν και περισσότερο γιατί… μιλούσαν (διαμαρτύρονταν κατά τον Ιωαννίδη). 
Είναι χαρακτηριστικό, πως ο Χριστοφιλέας είδε την κάρτα, γιατί φώναζε στην… άμυνά του! «Τι έκανα» ρώτησε με απορία ο πορτιέρο του Παλληνιακού τον ρέφερι όταν τον κιτρίνιζε και εκείνος του απάντησε: «Επειδή μιλάς»!!!
Κάρτες επειδή… μιλούσαν, είδαν επίσης οι Ντρένοβα, Σκεντούλη, Καρακάσης, Γεωργάτος και Ρουφαγάλας. Συν τις δύο που αντίκρισε ο Σιαδήμας, στο σύνολό τους μας κάνουν 8 κίτρινες (εκ των οποίων οι 5 στο πρώτο μέρος)! Οι παίκτες του Νικολακάκη αντίκρισαν τρεις κάρτες...
Άντε να παίξεις μπάλα μετά... Άντε να μαρκάρεις, όταν έχεις πάρει τέτοια μηνύματα από το ξεκίνημα και έχεις ήδη κιτρινιστεί.
Και κάπως έτσι, φτάσαμε στο 60’ και στην αποβολή του Σιαδήμα. Και από εκείνο το σημείο, το ματς άλλαξε. Διότι παρά τα όσα προαναφέραμε, ο Παλληνιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν ξεκάθαρα ανώτερος του αντιπάλου του. Μπήκε στην περιοχή, είχε ευκαιρίες και άξιζε τουλάχιστον ένα ακόμα τέρμα. Το φανερώνουν και τα βίντεο της αναμέτρησης στο κανάλι του Palliniakosclub στο Youtube.
Ο Παλληνιακός σήμερα στο Μενίδι, ξεκάθαρα, δεν άξιζε να χάσει. Για να μην πούμε ότι το πιο δίκαιο θα ήταν η επικράτησή του. Αλλά όπως και να το δούμε, να χάσει δεν έπαιζε… Αλλά, είχε… γκίνια και… Ιωαννίδη! Στον Γέρακα κόντρα στον Νικηφόρο, ήταν η κυρία Αντωνίου που τα έκανε θάλασσα και… έπνιξε τον Παλληνιακό και σήμερα, ήταν ο κύριος Ιωαννίδης που έγειρε την πλάστιγγα προς τον Νικολακάκη (με την κάρτα… εφεύρεση στον Σιαδήμα και με όλες τις προηγούμενες).
Το σκορ άνοιξε ο καλός χθες Ντρένοβα στο 40’ με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή. Με την σέντρα όμως, οι γηπεδούχοι έπιασαν στον ύπνο τον Παλληνιακό και κατάφεραν να απαντήσουν και να φέρουν το ματς στο 1-1 με προβολή του Κωβαίου μέσα από την περιοχή. 
Στην  επανάληψη, στο 71’ ο Κωβαίος έκανε το 2-1, σε μια φάση που παίρνεις… όσκαρ γκίνιας! Ο Κοκκινάκης απομακρύνει από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτυπάει στον Καρακάση και γυρίζει ξανά προς τα πίσω και μέσα στη σύγχυση ο επιθετικός του Νικολακάκη εποφελείται και βάζει το γκολ.
Ο Παλληνιακός στο 1-1 είχε και δοκάρι σε σουτ του Ρουφαγάλα. Αλλά είπαμε, αν δεν σε θέλει και λίγο και έχεις και... Ιωαννίδη αντίπαλο, ε τότε δεν γίνεται τίποτα…
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Μητρούσης, Κωστίδης (46’ Σπυρίδης), Ντίκας (20’ Κωβαίος), Μηλάς, Μουράτογλου, Ανδρεάδης, Αθανασέλος (87’ Βρεττός), Τερζίεφ, Εγιουρούμ, Παππά, Παππαναστασίου.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός (40’ Ρουφαγάλας), Κουτσούκος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Σιαδήμας, Ντρένοβα, Μπούρας, Κοβάνης (60’ Μητσιάρας), Σκεντούλη, Γεωργάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου