Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Η κατάρα του… 11 χτύπησε και τον Παλληνιακό!!! (Μαρκό - Παλληνιακός 2-1)


Ο Ανδρέας Ντρένοβα όσο κι αν
 προσπάθησε δεν μπόρεσε να οδηγήσει
 την ομάδα του στην επιτυχία...

Δεν ξέρω αν πιστεύετε στις προλήψεις, στην αριθμολαγνεία, στις συνωμοσίες του… κακού, στα x-files, στο… μάτι, στα Νεφελίμ και Ελοχίμ ή σε οτιδήποτε το… παράξενο και περίεργο σε αυτόν τον κόσμο. Είτε πιστεύετε πάντως, είτε όχι, αρκετοί είναι πια εκείνοι στον Παλληνιακό που έχουν αρχίσει να προβληματίζονται με το θέμα (και να σκέφτονται για αρχή το… ευχέλαιο!).

Πραγματικά να φύγει και να μην ξανά… γυρίσει αυτός ο Νοέμβριος. Ο… 11ος μήνας του… 2011, που ο Παλληνιακός ΜΟΝΟ ΧΑΝΕΙ και ΠΑΝΤΑ με σκορ… 2-1!!! Απίστευτη σύμπτωση!!! Μάλιστα το… κακό, ξεκίνησε την…11η αγωνιστική!!!  Επίσης ο Παλληνιακός, γράφεται με… 11 ΓΡΑΜΜΑΤΑ!!!
Τέσσερις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια ο Παλληνιακός, που έχει να κερδίσει από την αναμέτρηση με την Μάχη στον Μαραθώνα στις 30 Οκτωβρίου. Και ακολούθησαν τέσσερις σερί ήττες: Εντός έδρας από τον Άρη Βούλας 1-2, εκτός από τον Νικολακάκη 2-1, εντός έπειτα από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου με 1-2 και εκτός σήμερα από την Μαρκό 2-1. Όλες οι ήττες με το ίδιο σκορ! 2-1!!!
Ας ελπίσουμε ότι το… κακό θα τελειώσει εδώ. Αύριο ο μήνας έχει 1η και όλοι στην Παλλήνη ανυπομονούμε να πούμε… «ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ»!!!
Όσο για το ματς (που έγινε σε γήπεδο... χωράφι); Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι το πρώτο όπου προηγήθηκαν με τον Κοτζιά στο 31’ και οι φιλοξενούμενοι το δεύτερο (είχε κάνει στο 47’ το 2-0 ο Κοντογιάννης και έπειτα ο Παλληνιακός κυριάρχησε με τον Ρουφαγάλα να μειώνει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 80’). Το ΒΙΝΤΕΟ του γκολ.
Στο 90’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κοκκινάκης. Τρίτο σερί ματς που ο Παλληνιακός δεν ολοκληρώνει την αναμέτρηση με… 11 παίκτες!!!
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Χατζηστεφάνου, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Κοτζιάς, Τσώνης Ν., Λάππας (65’ Τσώνης Θ.), Ντίνος (55’ Δρόσος), Αγγελάκος, Κοντογιάννης (85’ Τζαννής), Καλλιανιώτης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κόντος (46’ Ρουφαγάλας), Ρακιντζόγλου, Κοκκινάκης, Σιαδήμας, Μπούρας, Ντρένοβα, Σκεντούλη, Κοβάνης, Μητσιάρας, Γεωργάτος (70’ Σταθόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου