Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ο Παλληνιακός «τρύπησε» την… Άμυνα Ανθούσας! (2-4)


"Παλληνιακός", φωνάζουν οι
ποδοσφαιριστές του Αργύρη
Πούλου μετά το 2-4 στην Ανθούσα!

Μπορεί να είχε το… όνομα (=«Άμυνα»), αλλά την… χάρη, την είχε ο Παλληνιακός! Η Άμυνα Ανθούσας … «τρύπωσε» δύο φορές στο δεύτερο ημίχρονο από ωραίες κάθετες των φιλοξενούμενων και το σκορ γύρισε τούμπα για τους Ανθουσιώτες.

Και ενώ λοιπόν προηγούνταν με  2-1, ο Πολίτης πρώτα στο 65’ και ο Κούσης στο 70’, έφυγαν στην πλάτη των αμυντικών της Ανθούσας (από καθαρές θέσεις) και με ψύχραιμα πλασέ, μέσα σε ένα πεντάλεπτο, ανέτρεψαν το σκορ και έβαλαν ξανά σε θέση οδηγού τον Παλληνιακό. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε πάλι ο Κούσης με μια βολίδα του έξω από την περιοχή στο 80’!
Το σκορ είχε ανοίξει στο 10’ ο Παλληνιακός με τον Κυριόπουλο και η Άμυνα είχε ισοφαρίσει στο 28’ ενώ πήρε και προβάδισμα στο σκορ στο 40’ με ένα τέρμα όμως που δικαιολογημένα οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται καθώς στο ξεκίνημα της φάσης είχε γίνει ξεκάθαρο φάουλ σε ποδοσφαιριστή του Παλληνιακού που δεν δόθηκε.
Όπως και να έχει όμως, οι Παλληνιώτες είχαν τις απαντήσεις και στο δεύτερο μέρος ανέτρεψαν το σκορ φτάνοντας σε μια επιβλητική νίκη.
Άρχισε λοιπόν να παίρνει φόρα η ομάδα του Αργύρη Πούλου! Μετά την επικράτηση στο ντέρμπι με την Τριγλία (2-1) το προηγούμενο Σάββατο, ήρθε σήμερα ένα ακόμη πολύ καλό παιχνίδι από τους Νέους του Παλληνιακού και μια επιπλέον νίκη αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στην Άμυνα Ανθούσας. Πρωταγωνιστής ήταν ο Κούσης που σκόραρε δύο φορές και είχε γενικότερα πολύ θετική εμφάνιση με σχεδόν όμως όλους τους συμπαίκτες του, να τον ακολουθούν σε απόδοση. Ένα πραγματικά πολύ καλό παιχνίδια για την ομάδα του Παλληνιακού.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μωριάτης, Καρανίκας, Σχίζας (90’ Γιατράς), Μπούρας, Αϊμπατζής, Καβαδίας, Μπούρας Δημήτρης (65’ Μαυράκης), Πολίτης, Μαριέλης (60’ Κούνας), Κούσης (85’ Κραουνάκης), Κυριόπουλος (75’ Τσιριγώτης)
Κούσης.

1 σχόλιο: