Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Χριστοφιλέας: «Ήταν άτυχη στιγμή»!

«Δεν έμπαινε η μπάλα
μέσα», δήλωσε ο
Παναγιώτης Χριστοφιλέας…
Στην ατυχία απέδωσε την ήττα του Παλληνιακού από τον Άρη ούλας, ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας. Ο πορτιέρο του Παλληνιακού που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και έβγαλε την ομάδα του σε δύο – τρεις στιγμές από την δύσκολη θέση, μίλησε στο Palliniakosclub, δείχνοντας ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του και έδειξε ικανοποιημένος από την ως τώρα πορεία του συλλόγου:
«Κάθε παιχνίδι, από την αρχή ήταν, είναι, και θα είναι δύσκολο. Εμείς παλεύουμε σε όλα για τη νίκη. Κάποιοι παράγοντες κάποιες φορές δεν μας επιτρέπουν να κερδίζουμε. Ίσως η ατυχία, η κακή ημέρα κάποιων ποδοσφαιριστών, όλα παίζουν το ρόλο τους και τη μία νικάμε τη μία φέρνουμε ισοπαλία, την άλλη χάνουμε. Είμαι ευχαριστημένος όμως από την προσπάθεια όλων των παιδιών γιατί ξεκινήσαμε με στόχο να μείνει η ομάδα στην κατηγορία και πάμε ήδη πάρα πολύ καλά. Είναι πολλά νεαρά παιδιά που θέλουν προσαρμογή. Θέλουν παιχνίδια για να έχουν ακόμα καλύτερη απόδοση. Αυτοί είναι οι παράγοντες που συντέλεσαν στο να χάσουμε το παιχνίδι».
-Επηρέασε ότι υπήρξαν αλλαγές της τελευταίας στιγμής;
«Όχι δεν το νομίζω. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν και όλοι έχουν παίξει ως τώρα. Το έχει αποδείξει ο προπονητής από την αρχή της χρονιάς ότι υπολογίζει σε όλους μας. Πιστεύω πως ήταν η άτυχη στιγμή. Δεν βάλαμε γκολ, φάγαμε γκολ. Δεν έμπαινε η μπάλα μέσα και χάσαμε».
-Τώρα ο Νικολακάκης, σημαντικό ματς…
«Εμείς θα πάμε και εκεί να νικήσουμε, όπως πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια και ότι βγει. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθειά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου