Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ξεμπούκωσε! Αυτός ήταν… Παλληνιακός! 7-2 την ΑΘΕΝ Μάκρης!!!

Οι Νέοι της Παλλήνης έδειξαν
σήμερα τις πραγματικές τους
δυνατότητες... (7-2)!!!
Αυτός ήταν Παλληνιακός! Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία… Επτά γκολ παρακαλώ στην ΑΘΕΝ Μάκρης και η αρχή έγινε! Πρώτο τρίποντο για τους Νέους της Παλλήνης, μετά από μια ήττα και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα και πλέον όλοι στην ομάδα πιστεύουν ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογα καλή.

Η σφαλιάρα της προηγούμενης αγωνιστικής ξύπνησε για τα καλά τα παιδιά της Παλλήνης, που θύμωσαν, σοβαρεύτηκαν και απέδειξαν τι πραγματικά αξίζουν! Γιατί είναι μια πραγματικότητα πως οι προπονητές τους, πιστεύουν πάρα πολύ σε αυτούς και εκτιμούν ότι τα επόμενα χρόνια θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα και γιατί όχι κάποια παιδιά να κάνουν και το βήμα παραπάνω, παίζοντας σε ανώτερες κατηγορίες. Τόση πίστη υπάρχει για την ποιότητα και το ταλέντο τους!
Ξεμπούκωσε λοιπόν ο Παλληνιακός και αν δεν άφηνε το… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, το σκορ θα έπαιρνε εξωπραγματικές διαστάσεις! Τελικό αποτέλεσμα 7-2 με το ημίχρονο να έχει κλείσει στο 6-2!!!
Σκόρερς για τους Παλληνιώτες οι Δημήτρης Μπούρας (3), Κυριόπουλος (2), Κραουνάκης, Πολίτης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΌΣ: Μωριάτης, Μαριέλλης, Σχίζας (55’ Αρμπετίνος), Μητσιάρας, Μπούρας (46’ Τσιριγώτης), Καβαδίας (46’ Δεληγιάννης), Δημήτηρς Μπούρας, Κανάκης, Πολίτης (45’ Κραουνάκης), Κούσης, Κυριόπουλος (45’ Γερονίκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου