Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Κέρδισε ο πιο… τυχερός (Αχαρναϊκός – Παλληνιακός 2-1 (ημίχρονο 1-1) (ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ)


Οι Παμπαίδες του Παλληνιακού παρότι πραγματοποίησαν ίσως την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση ως τώρα, ηττήθηκαν από τον Αχαρναϊκό με 2-1 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε για την ομάδα του Αποστόλη Αλβανού με το ντεζαβαντάζ ότι λόγω τραυματισμών, δεν είχε ούτε έναν τερματοφύλακα στην αποστολή!!!
Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά της Παλλήνης αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς (6’) κατάφεραν να ισοφαρίσουν με εκπληκτικό χτύπημα φάουλ του Αναστασίου στο 25’. 
Στη συνέχεια αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο έχασαν αρκετές ευκαιρίες να πάρουν κεφάλι. Όμως ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου για μία ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε. Σε μία φάση που προήλθε από λάθος χτύπημα σε ελεύθερο ο Αχαρναϊκός το εκμεταλλεύτηκε και πέτυχε το γκολ που του έδωσε και την νίκη. Κοινή διαπίστωση όσων παρακολούθησαν τον αγώνα ήταν ότι κέρδισε όχι ο καλύτερος, αλλά ο πιο… τυχερός κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητής της ομάδας του Αχαρναϊκού μετά το τέλος του αγώνα.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Δαρατζίκης, Καφρίτσας, Κιούρκος, Γκαλιούρης, Αρπεντίνος (Αγγελής), Λιάσκος (Τάσσιος), Μέξης (Ντούκας), Μακρής, Φιλιπαίος, Πάντζιος, Αναστασίου.

1 σχόλιο:

  1. exei dikio kai o dhnosiografos.Na fantasteitai se emena kai stoys sympaiktes moy mas exona agkonies klotses kai eixame neyriasei eidikotera egggwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!

    SPYROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή