Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Οδηγός στην επιτυχία η… άμυνα!


Μόνο τυχαίο δεν είναι φυσικά το ότι ο Παλληνιακός βρίσκεται μετά από δέκα αγώνες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Και οδηγός της ομάδας του Κιούρκου φέτος, είναι η… άμυνά της. Όχι πως στην επίθεση υστερεί βέβαια.
Κάθε άλλο καθώς έχει την δεύτερη πιο παραγωγική επιθετική γραμμή στο πρωτάθλημα με 21 γκολ και τους Παλληνιώτες ξεπερνάει μονάχα –ο επίσης πρώτος- Νικολακάκης με 26 τέρματα. 
Όμως η άμυνα έχει δώσει σημαντικούς βαθμούς φέτος, όπως για παράδειγμα στο ματς με την Μάχη. Το ότι κατάφερε να κρατήσει σε αυτή την τόσο δύσκολη έδρα το μηδέν στα μετόπισθεν ο Παλληνιακός, ήταν και ο λόγος που εν τέλει έφερε το τρίποντο. Γιατί το ματς, όπως και να το κάνουμε, θα πήγαινε στο γκολ. Φαινόταν. Και από τη στιγμή που το κρατούσαν το μηδέν οι Παλληνιώτες, απλώς περίμεναν πότε θα ερχόταν η καλή στιγμή για να ανοίξουν το σκορ. Όπως και ήρθε.
Αυτή τη στιγμή ο Παλληνιακός έχει δεχτεί συνολικά 8 τέρματα και μαζί με τους Νικολακάκη, Νικηφόρο και Γλυκά Νερά, διαθέτουν τις καλύτερες άμυνες στο πρωτάθλημα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου