Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Απόλυτη εμπιστοσύνη έχει ο Κιούρκος στην ομάδα του!


Ότι δεν θα ήταν εύκολο το παιχνίδι με τον Άρη Βούλας, σας το είχαμε γράψει αρκετές ημέρες πριν την έναρξή του. Και δυστυχώς δικαιωθήκαμε. Όχι πως δεν το περίμεναν βέβαια στον Παλληνιακό.
Οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου ήταν προετοιμασμένοι για τις δυσκολίες που θα συναντούσαν. Απλά δεν τους πήγε το παιχνίδι και γι’ αυτό δεν ήρθε η νίκη.
Αλλά ότι έγινε, έγινε και ανήκει στο παρελθόν. Ήδη οι ποδοσφαιριστές της Παλλήνης βλέπουν την επόμενη αναμέτρηση. Δεν υπάρχουν περιθώρια να κοιτάζουν πίσω. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με τον Νικολακάκη και μάλιστα εκτός έδρας. Μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά.
Ο Κιούρκος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του και τους επεσήμανε τα λάθη τους στο ματς με τον Άρη. Και περιμένει πλέον, να αποδείξουν ότι κατάλαβαν τι δεν έκαναν σωστά και να παρουσιαστούν αντάξιοι των περιστάσεων στην επόμενη αγωνιστική. Τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και είναι βέβαιος ότι μπορούν να φύγουν από τον Νικολακάκη με το διπλό!

1 σχόλιο:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΙΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΨΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ Ο ΚΙΟΥΡΚΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή