Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

2-1 αντί... 6-1 (!!!) οι Νέοι του Παλληνιακού στο ντέρμπι με την Τριγλία

Οι παίκτες των Νέων
του Παλληνιακού πανηγυρίζουν
τη μεγάλη νίκη τους!!! 
Μεγάλη νίκη για την ομάδα των Νέων του Παλληνιακού πριν λίγη ώρα στο γήπεδο της Παλλήνης. Επικράτησαν με 2-1 της Τριγλίας Ραφήνας στο ντέρμπι της κατηγορίας! Μάλιστα το σκορ αδικεί κατάφορα την ομάδα του Αργύρη Πούλου καθώς οι ευκαιρίες που χάθηκαν για τους γηπεδούχους να αυξήσουν το σκορ, ήταν αμέτρητες!
Δεν είναι καθόλου υπερβολή να γράψουμε, πως το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 2-1 αντί για… 6-1!!! Τόσο ανώτερος ήταν ο Παλληνιακός, που έφτασε πάντως να λαχταρίσει στις καθυστερήσεις καθώς η μπάλα απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή σε επιθετική προσπάθεια της Τριγλίας, που λίγο έλειψε να ισοφαρίσει.
Θα ήταν πάντως κάτι πολύ άδικο αν συνέβαινε καθώς οι Παλληνιώτες ήταν ξεκάθαρα ανώτεροι των αντιπάλων τους και πραγματικά άξιζαν πολλά γκολ σε αυτό το ματς!
Τέλος καλό, όλα καλά, πάντως για τον Παλληνιακό, που πήρε και μια άτυπη ρεβάνς από την Τριγλία για την φιλική σφαλιάρα μια εβδομάδα πριν τις επίσημες φετινές υποχρεώσεις (είχε χάσει 5-1 στην Ραφήνα).
Το σκορ είχε ανοίξει από το 10’ για τους φιλοξενούμενους έπειτα από μια λάθος αντίδραση της άμυνας του Παλληνιακού, αλλά η συνέχεια άνηκε εξολοκλήρου στους γηπεδούχους. Ο Πολίτης στο 30’ έφερε το ματς στα ίσια και το 2-1 έκανε ο Κούνας στο 65’. Ως το τέλος του ματς, χάθηκαν απίστευτες ευκαιρίες για τους Παλληνιώτες…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μωριάρτης, Καρανίκας, Σχίζας, Μπούρας, Μητσιάρας, Καβαδίας, Μπούρας Δημήτρης (60’ Κανάκης), Μαριέλης (50’ Κούνας), Πολίτης, Κουσής, Κυριόπουλος.

*Πιο αργά θα ακολουθήσουν φωτογραφίες και βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου