Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ψήφο… εμπιστοσύνης σε αυτή την ομάδα (Παλληνιακός-Άρης Βούλας 1-2).


ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ     1
ΆΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ       2

Εντός έδρας ήττα για τον Παλληνιακό πριν λίγη ώρα από τον Άρη Βούλας (1-2). Παρ’ όλα αυτά, αυτή η ομάδα, αξίζει… ψήφο εμπιστοσύνης απ’ όλους τους Παλληνιώτες! Διότι παρ’ ότι δεν ήταν τόσο καλή όσο σε προηγούμενά  παιχνίδια, πραγματικά δεν ήταν κιόλας για να έχανε το συγκεκριμένο ματς. Αλλά αν σου πάνε όλα στραβά, τι αλήθεια μπορείς να κάνεις;..

Με την συγκέντρωση της ομάδας λοιπόν πριν το ματς στην Παλλήνη, ο Σωκράτης Κιούρκος αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κουτσούκο και Αλβανό. Και καλά για τον τελευταίο, ήταν παίζει δεν παίζει, αφού προερχόταν από τραυματισμό, αλλά για τον Κουτσούκο, ήταν μια απώλεια της τελευταίας στιγμής. 
Την ίδια ώρα, εκτός αποστολής έμεινε τελικά και ο Κοκκινάκης (για δεύτερο σερί ματς καθώς υποφέρει από τράβηγμα στον δικέφαλο) και σε συνδυασμό με τον γνωστό τραυματία Ρακιτζόπουλο, ο Κιούρκος πραγματικά… ξέμεινε από άμυνα! 
Αναγκάστηκε να επιστρατεύσει τον –μεσοεπιθετικό- Μητσιάρα να παίξει δεξιός μπακ (!!!) και όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, αυτή η εξέλιξη, δεν ήταν προς όφελος των Παλληνιωτών. Δεν είναι ζήτημα ρόστερ, αλλά ζήτημα συνθηκών. Όσα παιδιά έπαιξαν τα έδωσαν όλα και αξίζουν να βρίσκονται στην ενδεκάδα. Αλλά όταν αναγκάζεσαι να κάνεις τέτοιες... αλχημείες στην διάταξη, εκεί είναι το μεγάλο πρόβλημα...
Και κάπως έτσι ξεκινάει το ματς. Και στο πρώτο 20λεπτο ο Παλληνιακός δεν καταλαβαίνει τίποτε. Μπαίνει συνεχώς στην περιοχή και γίνεται απειλητικός. Με όρεξη και πάθος. Η μια καλή στιγμή διαδέχεται την άλλη, με τον Ζώκο να είναι ο μοιραίος αφού χάνει αρκετές καλές φάσεις!
Κόντρα στην ροή του ματς όμως, ο Άρης μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 38’ με τον Παππά, σε μια φάση που πραγματικά δεν μοίραζε γκολ…
Κάπως έτσι έφυγε το ημίχρονο και σα να μην έφτανε αυτό στον Κιούρκο, στα αποδυτήρια διαπιστώνει πως ο Ζώκος έχει τραυματιστεί και δεν μπορεί να συνεχίσει. Κάνει αλλαγή τον βασικό του επιθετικό (την ώρα που έπρεπε να ανατρέψει εις βάρος σκορ...) και ο Παλληνιακός μπαίνει και πάλι δυνατά στο ξεκίνημα. Κάνει ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν έρχεται. Αντί αυτού, στο 66’ ο Παππάς σε μια επιθετική προσπάθεια των φιλοξενούμενων κάνει το 0-2.
Από εκεί και πέρα το ματς έγινε άναρχο. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν, είχαν περάσει σχεδόν όλοι μπροστά και οι φιλοξενούμενοι στις κόντρες ήταν επικίνδυνοι. Ο Χριστοφιλέας όμως που ήταν εξαιρετικός χθες, δύο – τρεις φορές που χρειάστηκε να επέμβει το έκανε με τον ιδανικότερο τρόπο.
Τελικά το γκολ ήρθε για τον Παλληνιακό, αλλά στο 90’ όταν ο Κοβάνης εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην περιοχή και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα! Όμως, ήταν αργά για να «κλέψει» έστω και την ισοπαλία ο Παλληνιακός.
Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα αυτή, αξίζει της ψήφου εμπιστοσύνης. Και στο ντέρμπι με τον Νικολακάκη που ακολουθεί, μπορεί να αποδείξει με τον καλύτερο τρόπο, αυτό που σας γράφουμε…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΌΣ: Χριστοφιλέας, Κόντος (79’ Αναγνωστόπουλος), Μητσιάρας, Καρακάσης, Σιαδήμας, Σκεντούλη, Ντρένοβα, Γεωργάτος, Ρουφαγάλας (46’ Σταθόπουλος, Μπούρας, Ζώκος (46’ Κοβάνης).
ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: γΚΑΝΆΤΣΟΥΛΑς, Θεμελίδης (60’ Παναγιωτάκης), Αντάρτης, Καβάσης, Χρυσοσπάθης, Μπεϊζάι (70’ Ματσάκος), Βγιενής, Σταυρόπουλος, Μανταλώνης, Παππάς, Χριστόπουλος (78’ Μινάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου