Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ξέρει τι πρέπει να κάνει σήμερα ο Παλληνιακός…


Όλοι έτοιμοι είναι στον Παλληνιακό για το μεγάλο σημερινό ματς με τον Άρη Βούλας (15.00 στο γήπεδο της Παλλήνης).
Ο Σωκράτης Κιούρκος ξέρει πόσο κρίσιμη είναι η αναμέτρηση και το ίδιο γνωρίζουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο Άρης προσδοκά από αυτό το ματς να αρχίσει η δική του αναγέννηση καθώς ξεκίνησε με φιλοδοξίες να ανέβει κατηγορία, αλλά κάποια στραβά αποτελέσματα τον άφησαν πίσω στην βαθμολογία.
Ο Παλληνιακός πρέπει λοιπόν να παρουσιαστεί πολύ σοβαρός και να προσέξει. Να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει και να πάρει άλλο ένα πολύτιμο τρίποντο, ενόψει άλλωστε και του μεγάλου ντέρμπι με τον Νικολακάκη στο Μενίδι την επόμενη εβδομάδα.
Να μην κάνει την… χάρη στον Άρη ο Παλληνιακός να πάρει τα πάνω του. Οι παίκτες του Κιούρκου ξέρουν τις δυσκολίες που τους περιμένουν στην αναμέτρηση αυτή και είναι πανέτοιμοι να αντεπεξέλθουν και να ικανοποιήσουν τον κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΟΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑΛΕΙ Ν' ΑΚΧΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ , ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΚΧΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΑΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΚΧΟΣ ,ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ , ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή