Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Με... μαέστρο τον Ντρένοβα, 3-0 ο Παλληνιακός τον Παμπαιανικό!

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ            3
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ         0

Ασταμάτητος ο Παλληνιακός στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν! Τρίτη επικράτηση της ομάδας της Παλλήνης σε τρεις αναμετρήσεις, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Νικολακάκη και το Μαρκό με εννιά βαθμούς. 
Σήμερα ήταν ο Παμπαιανικός εκείνος που υπέκυψε στο σύνολο του Σωκράτη Κιούρκου, το οποίο έχει μπει με πάρα πολύ φόρα στο πρωτάθλημα! Τελικό αποτέλεσμα 3-0 με τέρματα των Ντρένοβα 45', Ρουφαγάλα 55', Ζώκος 83'. 
Μαέστρος για τους γηπεδούχους ο Ντρένοβα, διεύθυνε άψογα τους συμπαίκτες του, που κι εκείνοι τον ακολούθησαν από κοντά σε απόδοση. Στους εννιά βαθμούς ο Παλληνιακός στην βαθμολογία, παίζει την Τετάρτη πια, στην εμβόλιμη αγωνιστική με το Κρυονέρι για το 4 στα 4.
Καλύτεροι οι παίκτες του Κιούρκου από την αρχή του ματς, προηγήθηκαν δευτερόλεπτα πριν βγει το ημίχρονο, χάρη σε ένα εντυπωσιακό τέρμα του Ντρένοβα, ο οποίος έκανε ένα ωραίο κατέβασμα της μπάλας λαμβάνοντάς την από σέντρα συμπαίκτη του, προσποιήθηκε εξαιρετικά στον αμυντικό που βρήκε μπροστά του και με γυριστό ασύλληπτο σουτ έκανε το 1-0! Πάρα πολύ ωραίο τέρμα!
Δέκα λεπτά από την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Ρουφαγάλας έπειτα από γύρισμα του Ντρένοβα και ασταθής απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα, πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έκανε το 2-0.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ζώκος στο 83 όταν εκμεταλλεύτηκε μια ακόμη όμορφη προσπάθεια του Ντρένοβα. Ο τελευταίος πλάσαρε τον Παπαδόπουλο, εκείνος τον σταμάτησε προσωρινά, με τον Ζώκο όμως να ακολουθεί τη φάση, να παίρνει κι εκείνος το ριμπάουντ και να την στέλνει στα δίχτυα για το 3-0. 
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κουτςούκος, Σαρακάσης, Αλβανός, Σιαδήμας, Ντρένοβα, Λαδέας, Γεωργάτος (83 Μητσιάρας), Ρουφαγάλας (78 Κοκκινάκης), Καρπούσης (46 Ζώκος).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Κρητικός, Χρυσανθακόπουλος, Σταυρόπουλος, Βεάρας (70 Πανούλα), Οικονομίδης (84 Νούσης), Κατσαρός (34 Μαριέτης), Μιρτάϊ, Κάλης, Πετρούνι, Πανούλας. 
ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ: Δραγάτης (ήταν καλός).
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντρένοβα, Σιαδήμας, Αλβανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου