Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ποδαρικό στο πρωτάθλημα με... τεσσάρα ο Παλληνιακός!

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ       4
ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ    0

Ποδαρικό στο  πρωτάθλημα με… τέσσερα γκολ για  τον Παλληνιακό! Η ομάδα του  Σωκράτη Κιούρκου έκανε δυνατό ξεκίνημα στην πρώτη αγωνιστική της ΕΠΣΑΝΑ και υποχρέωσε σε βαριά ήττα την  Δόξα Κορωπίου στο γήπεδο της Παλλήνης (4-0).
Το σκορ άνοιξε στο 4’ ο Σκεντούλι, ευστοχώντας  στο πέναλτι που πήρε ο Ζώκος, ο οποίος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα  των φιλοξενούμενων Παπαθεοδώρου, κερδίζοντάς  μάλιστα και την αποβολή του  και από εκείνο το σημείο και έπειτα, όλα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα της Παλλήνης.
Με παίκτη παραπάνω και με το προβάδισμα στο σκορ, οι γηπεδούχοι επικράτησαν καθολικά και  μάλιστα πολύ γρήγορα αύξησαν  τον δείκτη του σκορ, φτάνοντας  τελικά σε θριαμβευτική επικράτηση!
Στο 8’ ο Καρπούσης  έκανε το 2-0 έπειτα από ασίστ του Ζώκου, στο 15’ ο Γεωργάτος τριπλασίασε τα τέρματα του Παλληνιακού παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από σουτ του Ντρένοβα και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της Δόξας και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ζώκος, μετά από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Ντρένοβα και ασίστ του στον συμπαίκτη του…
Ο Ντρένοβα ήταν από τους κορυφαίους της Παλλήνης, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι σε πολλές φάσεις στις οποίες πρωταγωνίστησε. Είναι χαρακτηριστικό, πως είχε τρία δοκάρια!!!
Αξίζει να σημειωθεί  ότι οι φιλοξενούμενοι από το 75’  έπαιζαν με εννιά παίκτες καθώς  είχαν νέα αποβολή (αποχώρησε ο Μπισμπιρούλας) ενώ κι εκείνοι σημάδεψαν τρεις φορές τα δοκάρια του Παλληνιακού!
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κουτσούκος, Καρακάσης, Αλβανός, Σιαδήμας (77’ Κοκκινάκης), Ντρένοβα, Σκεντούλι, Καρπούσης (65’ Σταθόπουλος), Γεωργάτος, Ζώκος (77’ Αναγνώστου).
ΔΟΞΑ  ΚΟΡΩΠΙΟΥ: Παπαθεωδόρου, Σετσερίκος, Μπισμπιρούλας, Σπηλιόπουλος, Σωτηριάδης, Γούλας (46’ Φουστέρης), Καστρινάκης, Τσιαμπάς (4’ Γιωργάκης), Γαλάνης, Μουσαράι (64’ Πετράκης), Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου