Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

«Εμφάνιση τερματοφύλακα Α' Εθνικής. Και με 9 θα τους κερδίζαμε»!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το σχόλιο που έκανε ο φίλος του blog «Berlousconi» για το χθεσινό ματς, ο οποίος παρακολούθησε την αναμέτρηση από το γήπεδο της Παλλήνης. Αναδημοσιεύουμε όσα έγραψε για την ομάδα, τον Χριστοφιλέα, τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, αλλά και τον Σωκράτη Κιούρκο.
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Η εμφάνιση της ομάδας με τον Κεραυνό Κερατέας ήταν ηρωική και δείχνει ότι είμαστε σε τροχιά ανάκαμψης. Με τέτοιο πάθος που έδειξαν όλα τα παιδιά (και οι 14 που χρησιμοποιήθηκαν), δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Για 45 ολόκληρα λεπτά παίζαμε με έναν παίκτη λιγότερο αλλά όσοι ήμασταν στο γήπεδο είχαμε την εντύπωση ότι εμείς ήμασταν περισσότεροι στον αγωνιστικό χώρο. Τέτοιο ήταν το πάθος που και με εννιά παίκτες θα τους κερδίζαμε.
Όσον αφορά τον Χριστοφιλέα η εμφάνιση του ήταν εμφάνιση τερματοφύλακα Α' Εθνικής (άλλωστε κανείς δεν αμφισβητεί τα προσόντα του).
Μην ξεχνάμε ότι ο Αρχηγός Καρακάσης έπαιζε με διάστρεμμα και ο Ντρένοβα ήθελε τόσο πολύ να παίξει που ρισκάρισε την υποτροπή στην θλάση που τον ταλαιπωρούσε.
Ζώκος, Σκεντούλι, Κουτσούκος, Σιαδήμας μαζί με τους μικρούς ήταν συγκλονιστικοί.
Συγχαρητήρια και στον κόουτς για το στήσιμο της ομάδας και την διαχείριση του ματς. Περιμένουμε ανάλογη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου