Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Πλήρωσαν την βροχή… λαθών! (Παλληνιακός – Άρης 2-4 (ΠΑΙΔΕΣ))


Τα έδωσαν όλα οι Παίδες του Παλληνιακού στην σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη Βούλας, αλλά προδόθηκαν από κάποιες στιγμές αδυναμίας τους στην άμυνα, τις οποίες και εκμεταλλεύτηκαν οι επιθετικοί του αντιπάλοι.
Εντός έδρας ήττα τελικά με 2-4, αλλά η εικόνα δεν ήταν κακή, παρά τα τέσσερα τέρματα.
Και πρέπει να σημειώσουμε, πως το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και για τις δύο ομάδες καθώς το τερέν ήταν μουσκεμένο από την βροχή (έβρεχε και στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς), η μπάλα γλιστρούσε και τα λάθη ήταν σε πολλές στιγμές αναπόφευκτα.
Και το ερωτηματικό ήταν πια άμυνα θα τα πληρώσει περισσότερο… Δυστυχώς για τους Παλληνιώτες, ήταν τελικώς η δική τους που στην πλάστιγγα βγήκε η ριγμένη…
Πάντως πρέπει να σημειώσουμε, πως ο αντίπαλος ήταν πάρα πολύ καλός! Από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος ο Άρης Βούλας, με επιθετικούς… «φωτιά»!
Τα γκολ για την ομάδα της Παλλήνης σημείωσε και τα δύο ο Καραγιάννης υποδεχόμενος μια ασίστ από τον Κωνσταντινίδη και μια από τον Πάντζιο.
Καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλληνιακός, αλλά ήδη ήταν αργά, καθώς το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους πίσω στο σκορ με 1-3.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Φούκας (46’ Τσεμπελίκος), Γαβρίλης, Κιούρκος, Μεσσάρης, Οικονόμου, Σιαφάκας, Βέλτσος (46’ Πάντζιος), Θηραίος, Καραγιάννης, Ευείδης, Κωνσταντινίδης.

1 σχόλιο:

  1. Χρονια πολλα σ ολα τα παιδια και απο του χρονου λιγοτερα λαθη και πολλες νικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή