Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ο Παλληνιακός στο "σπίτι των αγγέλων"!


Η ομάδα του Παλληνιακού στην
επίσκεψή της στο κέντρο ειδικών
ατόμων "Άγιοι Ανάργυροι"!

Το κέντρο ειδικών ατόμων «Άγιοι Ανάργυροι» στην Παλλήνη επισκέφτηκε την Παρασκευή η ομάδα ποδοσφαίρου του Παλληνιακού και μοίρασε δώρα και χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.
Το κλαμπ της Παλλήνης συνεχίζει την κοινωνική του δράση και αποδεικνύει ότι αποτελεί έναν σύλλογο πρότυπο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που δεν περιορίζεται μόνο στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, αλλά φροντίζει και για την γενικότερη κοινωνική του παρουσία στην περιοχή!
Το απόγευμα αυτής της Παρασκευής λοιπόν, ήταν πάρα πολύ ιδιαίτερο για την οικογένεια του Παλληνιακού καθώς τέτοιες προσπάθειες αν μη τι άλλο, συγκινούν άπαντες!
Και ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, είναι ότι το ομορφότερο, να υπάρχουν τέτοιες δράσεις και να υποστηρίζονται κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται την βοήθεια και την στήριξη της «υγιούς» κοινωνίας.
Η υποδοχή που δέχτηκε η ομάδα του Παλληνιακού από το διοικητικό συμβούλιο, τους εργαζόμενους και –φυσικά- τα παιδιά που φιλοξενούνται στο ειδικό κέντρο (το "σπίτι των... αγγέλων" όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν οι γονείς!), ήταν ζεστή και συγκινητική. 
Το παρών από πλευράς Παλληνιακού έδωσαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο πρόεδρος του συλλόγου, Παναγιώτης Μερτύρης, αλλά και ο προπονητής, Σωκράτης Κιούρκος.
Ξεναγήθηκαν στους χώρους του κέντρου και έπαιξαν με τα παιδιά για σχεδόν μία ώρα! 
Πραγματικά, αισθανόμαστε τυχεροί όσοι ζήσαμε αυτές τις συγκινητικές στιγμές. Και μόνο το χαμόγελο των παιδιών, στο αντίκρισμα νέων προσώπων για εκείνα, ήταν υπέρ αρκετό να μας γεμίσει όλους μας χαρά και αισιοδοξία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου