Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Μάγος με τα... δώρα ο Χριστοφιλέας! (Παλληνιακός - Κεραυνός 2-0)

Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας ήταν
ο φύλακας άγγελος του Παλληνιακού
στο ματς με τον Κεραυνό...
Από τις 30 Οκτωβρίου είχε να κερδίσει ο Παλληνιακός στο πρωτάθλημα. Εφτά σερί ματς χωρίς τρίποντο οι Παλληνιώτες. Πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Ένα αρνητικό σερί που έχει την εξήγησή του και σας έχουμε γράψει αναλυτικά τι συνέβη σε κάθε παιχνίδι. Αλλά πλέον, αυτό το αρνητικό σερί έσπασε! Ο Παλληνιακός νίκησε πριν λίγη ώρα τον Κεραυνό Κερατέας 2-0 και όλη η οικογένεια της Παλλήνης θα κάνει… καλά Χριστούγεννα! Μάγος με τα... δώρα, ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας...
Μια δίκαιη επικράτηση με πρωταγωνιστή για τους γηπεδούχους τον… τερματοφύλακά τους, που όταν χρειάστηκε, διατήρησε το προβάδισμα για την ομάδα του και «κλείδωσε» το τρίποντο.
Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας έπιασε πέναλτι στο 50’ όταν το σκορ ήταν στο 1-0 (το πρώτο... δώρο στην ομάδα του!) και δύο λεπτά έπειτα, επενέβη σωτήρια σε μοναδική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους (το δεύτερο... δώρο του)!
Τα δύο ΣΤΟΠ αυτά που σήκωσε ο πορτιέρο των γηπεδούχων σε εκείνες τις φάσεις έμελλε να ήταν και καθοριστικά για την εξέλιξη του παιχνιδιού, καθώς στο 72’ ο Ντρένοβα με εξαιρετική προσπάθειά του, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κεραυνού για δεύτερη φορά και η… σεμνή τελετή κάπου εκεί ολοκληρώθηκε. Το σκορ για τον Παλληνιακό είχε ανοίξει ο Ζώκος στο 10’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (χέρι του αμυντικού της Κερατέας).
Αξίζει να σημειωθεί πως οι Παλληνιώτες έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 50’ καθώς ο Κοκκινάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη στο μαρκάρισμά του στον επιθετικό του Κεραυνού από το οποίο προήλθε και το πέναλτι.
Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι. Στο 80’ η σέντρα σουτ του Κόντου σταμάτησε στο οριζόντιο και στο 85’ δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι…
Τα δυσάρεστα για τον Κιούρκο, ήταν η ενόχληση που ένιωσε ο Ντρένοβα και αποχώρησε στο 80’ από το ματς. Θυμίζουμε πως προερχόταν από θλάση.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Κουτσούκος, Ρακιτζόπουλος, Καρακάσης, Κοκκινάκης, Σιαδήμας, Σταθόπουλος, Σκεντούλη, Κοβάνης (55’ Μπούρας), Ζώκος, Ρουφαγάλας (52’ Ντρένοβα (75’ Κόντος)).
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Παππάς, Παπασωτηρίου, Κατσίκης, Γκίνης, Πρίφτης, Βίλα, Λούζι, Μαστροκώστας (63’ Χάλαρης), Ρώμας Α., Ρώμας Δ (14’ Καρακώστας (75’ Μιχάλης))., Μπάτρης.

1 σχόλιο:

  1. Η εμφάνιση της ομάδας με τον Κεραυνό Κερατέας ήταν ηρω'ι'κή και δείχνει ότι είμαστε σε τροχιά ανάκαμψης. Με τέτοιο πάθος που έδειξαν όλα τα παιδιά (και οι 14 που χρησιμοποιήθικαν), δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Για 45 ολόκληρα λεπτά παίζαμε με έναν παίκτη λιγότερο αλλά όσοι έίμασταν στο γήπεδο είχαμε την εντύπωση ότι εμείς είμασταν περισσότεροι στον αγωνιστικό χώρο. Τέτοιο ήταν το πάθος που και με εννιά παίκτες θα τους κερδίζαμε. Όσον αφορά τον Χριστοφιλέα η εμφάνιση του ήταν εμφάνιση τερματοφύλακα Α' Εθνικής (άλλωστε κανείς δεν αμφισβητεί τα προσόντα του). Μην ξεχνάμε ότι ο Αρχηγός Καρακάσης έπαιζε με διάστρεμμα και ο Ντρένοβα ήθελε τόσο πολύ να παίξει που ρισκάρισε την υποτροπή στην θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Ζώκος, Σκεντούλι, Κουτσούκος, Σιαδήμας μαζί με τους μικρούς ήταν συγκλονιστικοί. Συγχαρητήρια και στον κόυτς για το στήσιμο της ομάδας και την διαχείρηση του μάτς. Περιμένουμε ανάλογη συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή