Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Έχασαν ένα ημίχρονο και ένα -ακόμα- ματς! (ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3-1)

Ο Παλληνιακός δεν μπορεί να πάρει τα πάνω του... Νέα απώλεια βαθμών σήμερα, αυτή τη φορά κόντρα στον Γέρακα. Ήττα με 3-1 για τους Παλληνιώτες εκτός έδρας σε ένα ματς που ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκου ήταν… σκιά του εαυτού τους. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις 5’ μετά από μια αδράνεια της άμυνας του Παλληνιακού και στο 34’ διπλασίασαν τα τέρματά τους με ασύλληπτο σουτ από το ύψος του πέναλτι.
Στην επανάληψη η εικόνα των φιλοξενούμενων ήταν καλύτερη και κατάφεραν μάλιστα να μειώσουν το σκορ στο 74’ με τον Γεωργάτο, όταν έκλεψε την μπάλα από αντίπαλο αμυντικό, βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα και δεν αστόχησε.
Ο Παλληνιακός πίεσε για την ισοφάριση και φυσιολογικά ανοίχτηκε, με αποτέλεσμα όμως, αντί να γίνει το 2-2, σε μια επίθεση των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι και να διαμορφώσουν το το 3-1 (84’).
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Ρακιντζόπουλος, Μπούρας (46’ Κόντος), Καρακάσης, Κοκκινάκης, Σιαδήμας, Γεωργάτος (75’ Καρπούσης), Σκεντούλη, Κοβάνης (30’ Ζώκος), Ρουφαγάλας, Σταθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου