Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Σκορπούν… τρόμο πλέον οι προτζούνιορ του Παλληνιακού (3-11 τον Διόνυσο)!!!


Τον… τρόμο έχουν αρχίσει να σκορπούν πλέον τα προτζούνιορ του Παλληνιακού στους αντιπάλους τους!!! Έχουμε γράψει πολλές φορές από την αρχή της σεζόν ότι αυτή η ομάδα από τους πιτσιρικάδες του Παναγιώτη Χριστοφιλέα είναι το κάτι διαφορετικό.


Και δεν χαϊδεύουμε αυτιά. Πρόκειται για μια πραγματικότητα 100%. Κάτι η καλή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή, κάτι η συγκυρία να μαζευτεί μια παρέα πραγματικά προικισμένων παικτών, έχουν μετατρέψει αυτή την ομάδα (όπως και των τζούνιορ) σε… φόβητρο!

Τελευταίο θύμα των μικρών του Χριστοφιλέα, ο Διόνυσος τον οποίον συνέτριψαν μέσα στο σπίτι του με το εκθαμβωτικό… 3-11!!!!!! 

Για τους Παλληνιώτες σκόραραν: Τέσσερις φορές ο Κύτταρης, τρεις ο Χαζίζι, δύο ο Ντελής και από μία οι Ντινέ και Τσαμτσαράκης.

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε την ερώτηση-σχόλιο που έκανε ο προπονητής του Διονύσου στον Χριστοφιλέα: «Μα καλά πως ξέρουν να αλλάζουν τόσες πάσες αυτά τα παιδιά σε αυτή την ηλικία;»… Για να πάρει την απάντηση: «Αυτά που τους λέω, καταφέρνουν να τα εκτελούν κατά γράμμα. Είναι εντυπωσιακοί!»…

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Λουκάς, Κύτταρης, Ντελής, Παναγιωτόπουλος Ανδρέας, Παναγιωτόπουλος Μιχάλης, Χαζίζι, Ντινέ, Βιτζιλαίος, Τσαμτσαράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου