Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Μόνο νίκη στο ντέρμπι για... τρεις λόγους!

Με το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον Παλληνιακό και τον Νικηφόρο ολοκληρώνεται την Κυριακή (15.00) η 20η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Και οι δύο ομάδες θέλουν πάρα πολύ τους βαθμούς, καθώς αν και βρίσκονται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, δεν έχουν… ξεμπλέξει οριστικά.

Ο Παλληνιακός βρίσκεται στην 12η θέση με 20 βαθμούς, στο +2 δηλαδή από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ ο Νικηφόρος με 22 πόντους μετά από 19 ματς, μπορεί να αισθάνεται κάποιος πιο… χαλαρός.
Η ομάδα της Παλλήνης πάντως, δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες. Η πρώτη ήταν στον πρωτάθλημα την προηγούμενη Κυριακή με 3-1 στην έδρα του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου και η δεύτερη για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με 1-0 στην έδρα του Κεραυνού Κερατέας. Όλα αυτά μακριά από το γήπεδο του, γιατί εντός έδρας ο Παλληνιακός μετράει τρία σερί ματς χωρίς ήττα, με μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Στην αντίπερα όχθη, ο Νικηφόρος προέρχεται από συνεχόμενα καλά αποτελέσματα, καθώς παραμένει επτά ματς αήττητος, στα οποία μετράει τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Μάλιστα, τις τρεις τελευταίες εβδομάδες οι Γερακιώτες έχουνε μόνο… χ, με αγαπημένο τους σκορ το 1-1. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Αρκάδιος Βαζέχα, ο οποίος σε κάθε ματς είτε θα βρει δίχτυα είτε θα δημιουργήσει έτοιμο γκολ σε συμπαίκτη του.

Ο Παλληνιακός σε αυτό το παιχνίδι θέλει μόνο νίκη για πολλούς λόγους. Πρώτον πρόκειται για ένα ντέρμπι, δεύτερον θέλει να ανεβάσει την ψυχολογία του ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου και τρίτο θέλει τους βαθμούς για να… ξεκολλάει από τις τελευταίες θέσεις. Οι παίκτες του Σωκράτη Κιούρκο νίκησαν τον Νικηφόρο στον πρώτο γύρο με 3-2 και αν είναι σε καλή μέρα, μπορούν να επαναλάβουν τον θρίαμβο τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου