Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Έχασε το ντέρμπι από τον... Βαζέχα ο Παλληνιακός

Ο Νικηφόρος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του Δήμου Παλλήνης στην ΕΠΣΑΝΑ. Επικράτησε 0-1 του Παλληνιακού και ανέβηκε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς ξεκολλώντας για τα καλά από την ουρά…
Το χρυσό τέρμα για την ομάδα του Γέρακα πέτυχε στο 74’ ο πολύ δραστήριος Αρκάδιος Βαζέχα, όταν εκμεταλλεύτηκε άψογα την ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων, οι οποίοι πιάστηκαν στον ύπνο σε μια γρήγορη εκτέλεση φάουλ.
Ο γιος του μεγάλου παλιού σκόρερ του Παναθηναϊκού (του Κριστόφ Βαζέχα), βρέθηκε σε εκείνο το λεπτό στην κατάλληλη θέση στην περιοχή, πήρε την μπάλα από τους συμπαίκτες του και πριν καλά – καλά καταλάβουν οι του Παλληνιακού τι γινόταν είχε ανοίξει το σκορ.
Ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε έξαλα και έμελλε να είναι και το νικητήριο.
Ο Νικηφόρος συνεχίζει τις εξαιρετικές του εμφανίσεις και δικαιολογημένα έχει ανέβει τόσο πολύ στην βαθμολογία. Έχει να χάσει από την 1η Δεκεμβρίου όταν ηττήθηκε 1-0 στην Βούλα από τον Άρη και έκτοτε μετράει τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες…
Στην αναμέτρηση μάλιστα σήμερα, είχε και… δύο δοκάρια. Ένα στο τέρμα του (παρ’ ολίγων να σκοράρει από το πουθενά ο Παλληνιακός!) και ένα σε εκείνο του αντίπαλου με τονΒαζέχα να μην είναι τυχερός.
Όσο για τους γηπεδούχους, για μια ακόμη αγωνιστική ήταν μετριότατοι. Ένα σουτ τουΝτρένοβα στο 30’ και ένα ακόμα του Ζώκου στο 66’ αντιμετωπίστηκαν σχετικά εύκολα από τον Καραγιάννη και φυσικά με μονάχα αυτές τις αξιόλογες στιγμές, δεν μπορούσε να περιμένει και πολλά περισσότερα…
Η ομάδα του Σωκράτη Κιούρκου θα χρειαστεί βαθμούς από εδώ και πέρα για να μην κινδυνεύσει και καλείται να τους βρει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα…
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Μπακόλας, Ρακιντζόπουλος, Πάσαρης, Καρακάσης, Κοκκινάκης (82’ Παπασαράντος), Δημητρακάκης (65’ Ζώκος), Σιαδήμας, Σκεντούλη, Ντρένοβα, Μπερτσιάς, Καστή (74’ Κοβάνης).

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Χαβενετίδης, Τσιριγώτης, Νάτσης, Ταφιλάϊ, Παπαβασιλείου, Καγιάς, Χαρικιόπουλος, Αναγνωστόπουλος (46’ Ζέεμπε), Βαζέχα (85’ Αλεξανδράκης), Αποστολόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΜΑΔΑ!!ΒΑΛΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή